Alle gode gange 3

Hvidovre firmaet Landstrygeren trodser finanskrisen, og er for tredje år i træk, blevet kåret som Gazellevirksomhed af dagbladet Børsen.

Landstrygeren har de seneste 30 år beskæftiget sig med transport og logistik indenfor underholdningsbranchen og offentlige licitationer.
En lang række virksomheder i det private erhvervsliv har også nydt godt af den service
Landstrygeren tilbyder.

Dette er gjort så godt at Landstrygeren nu for 3 år i træk på trods af finanskrise kan kalde sig Gazellevirksomhed.

TRO MOD KONCEPTET.
Jeg tror på at en stor del af vores succes skyldes at vi har været tro mod vores koncept, og hele tiden været på forkant med udviklingen fra vores kunders side.
På den måde har vi været velforberedt på de serviceydelser vores kunder har efterspurgt siger administrerende direktør Christian Prip.

Christian Prip fortsætter;
Vi har holdt fokus på at udvikle vores virksomhed, i forhold til disse nye produkter & serviceydelser således at de harmonerer med vores eksisterende nicheområder.
Det har været vigtigt for os at fastholde vores kunders oplevelse af os som samarbejdspartner, og at de ikke blot har en fornemmelse af et almindeligt kunde/leverandør forhold.
Vi betragter vores kunder som den vigtigste værdi i et samarbejde der hviler på gensidig tillid. Tillid til vores kunder, og tillid til Landstrygeren fra vores kunde.
Dette understøttes af at mange af vores kunder har benyttet vores service i adskillige år. Dette har efter min overbevisning haft den største effekt på vores succes .

MERE END 30 ÅR PÅ BAGEN
Landstrygeren blev startet for over 30 år siden af en gruppe kvalitetsbevidste musikere, som en vognmandsforretning der kunne servicere musikbranchen ud på de sene timer, efter aftenens spillejob.

I dag tilbyder Landstrygeren komplette og effektive logistikløsninger, som omfatter alt fra afhentning hos kunden, opbevaring på lagerhotel til ekspedition, distribution og kurerkørsel.

Derudover har Landstrygeren udviklet sig fra at være en københavnsk virksomhed til at være landsdækkende i kraft af kontorer og personale i både øst & vest Danmark.

Såfremt du ønsker nærmere oplysninger om firmaet eller denne pressemeddelelse kan du kontakte Administrerende direktør Christian Prip
på tlf. 38 88 18 18 eller mobil 21 26 90 55.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *