Banedanmark arbejder på højtryk for at få Østerport og Svanemøllen Station klar til mest mulig trafik mandag

Banedanmark har siden i morges været i fuld gang med at fjerne de store vandmasser på særligt Svanemøllen Station efter det kraftige regnvejr og skybrud i København natten til søndag. Passagerer opfordres til at holde sig ajour på rejseplanen.dk og www.dsb.dk mht. trafikken mandag morgen. Søren Boysen, teknisk direktør i Banedanmark:
”Vi arbejder på højtryk med at få gjort Østerport og Svanemøllen Station klar til mest mulig trafik i morgen mandag efter nattens kraftige regn og skybrud.”

”Vi har pumpet vandet væk fra Østerport Station og knokler fortsat på Svanemøllen Station, der er hårdest ramt. Så snart vandet er væk, kan vi undersøge om, der er fejl på vores signaler, sporskifter, kørestrømsanlæg. Det er vi gået i gang med på Østerport Station og arbejder os op mod Svanemøllen Station i takt med, at sporet bliver frit for vand.”

”Vi melder senere i aften ud, hvordan togtrafikken kører fra mandag morgen, og jeg opfordrer folk til at holde sig orienteret via rejseplanen.dk og DSB’s hjemmeside.”

Banedanmark har i sit beredskab adgang til særlige kraftige pumper, der hver kan fjerne 800-1000 m3 vand i timen, og de pumper fortsat på fuld kraft på Svanemøllen Station.

S-togstrafikken har hele dagen været indstillet mellem Østerport og Hellerup Station, og på fjernbanen mellem København og Hellerup Station som følge af den kraftige regn.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *