Banedanmark lægger dræn

Fra den 4. til den 20. november arbejder Banedanmark på strækningen mellem Kisserupvej og Bryggervej, blandt andet med at lægge dræn, dér hvor det nye spor skal ligge.

Arbejdet foregår hver dag fra kl. 21.30, hvor togtrafikken bliver indstillet og erstattet af busser, og frem til næste morgen kl. 05.

Arbejdet går ud på at grave mulden væk og erstatte den med grus og andre materialer, der virker som dræn. Desuden skal vi otte steder på strækningen lægge rør til kabler på tværs af banen, hvilket også vil kræve gravearbejde.

Foruden at lægge dræn skal Banedanmark også justere det eksisterende spor, så det ligger korrekt med hensyn til højde og hældning. Det foregår blandt andet ved at skubbe skærver ind under svellerne.

Der vil være nogle gener for jer som naboer i forbindelse med arbejdet. Der kan være støj fra maskiner og omlæsning af grus og andre materialer. Vi forsøger i videst muligt omfang at køre materialer til og fra om dagen, men vi kan ikke helt undgå at læsse og flytte materialer om natten.

Banedanmark beklager generne.

Yderligere information og kontakt
Hvis I vil høre mere om arbejdet, kan I kontakte byggeleder Thomas Bentsen på telefon 2523 5353.

I kan også kontakte os på adressen nordvestbanen@bane.dk, og på www.banedanmark.dk/nordvestbanen kan I læse mere om arbejdet med at anlægge det ekstra spor mellem Vipperød og Lejre.

DSB informerer om erstatningskørsel med busser på www.dsb.dk.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *