Bedre forhold for trafikanterne på Holstebro Ringvej

Vejdirektoratet har igennem de seneste ca. 6 uger arbejdet med at forbedre forholdene for trafikanterne, der færdes gennem krydset Herningvej/Ringvejen.

Højresvingsbanen på Herningvej og venstresvingsbanen på Ringvejen i sydlig retning er blevet forlænget med 140 meter. Det betyder, der nu er plads til ca. 20 flere personbiler i svingbanerne. Det vil gøre det lettere at komme gennem krydset uanset, om man skal dreje eller køre gennem krydset fra Ringvejen mod Ringkøbingvej , siger Projektleder Poul Pilgaard.

Når svingbanerne forlænges bliver der plads til flere biler i banerne, og dermed bliver det også lettere for de billister, der skal lige igennem krydset at komme gennem krydset.

Arbejdet med at forlænge svingbanerne er kun et af tre projekter, der pågår samtidig i krydset Herningvej/Ringvejen. Krydset er også blevet udvidet, så modelvogntog kan køre gennem krydset fra Herning mod Struer og den modsatte vej. Derudover er selve krydsets indretning blevet ændret, så der er flere heller og flere signalmaster, så trafikanterne får bedre mulighed for at orientere sig, når de skal gennem krydset.

Arbejdet i selve krydset er nu tæt på at være afsluttet, men arbejdet med at forlænge højresvingsbanen på Herningvej fortsætter fra primo uge 31 til ca. 1. september. Når de fysiske ændringer er på plads, vil krydsets styreprogram også blive omprogrammeret, så færdslen gennem krydset bliver optimeret.

Yderligere oplysninger:
Projektleder Poul Pilgaard, 7244 2631 Projektkontor for Mindre Anlæg, Vejdirektoratet i Midt- og Vestjylland.

Læs mere om projektet : http://bit.ly/qcDi1n

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *