Bridgestone deltager på Vestfyn Trækker med ny M-serie

Bridgestone udstiller M-serien første gang i Danmark på Vestfyn Trækker. Dækkene har stor modstandskraft mod stikskader.På Vestfyn Trækker vil Bridgestone præsentere en hel ny serie af lastvognsdæk til det danske marked kaldet M-serie. Dækkene kommer til at hedde M-steer til forhjul, M-drive til trækhjulene og M-trailer til trailerhjulene. Disse nye On-Off dæk er udviklet til at køre både i terræn og på vej.

Bridgestone’s nyeste udvikling til On-Off er udviklet til at give høj ydelse på et meget varieret underlag, fra asfalt til det groveste terræn. Dækket har stor modstand mod stikskader og anden form for ydre påvirkning. Det nye dæk giver fortsat en høj kilometerydelse samtidig med den store trækkraft. Dette er nødvendigt for at imødekomme ønsker fra flere og flere danske kunder, der har forskellig form for entreprenørkørsel og dermed behov for et dæk, der kan lidt af det hele.

Det nye On-Off dæk kommer i størrelserne 315/80R22,5 til træk- og forhjul samt i 385/65R22,5 til trailer. Den nye serie er både M+S markeret og har alpinsymbol, så den kan bruges i alle lande med vinterrestriktioner.

Sidst i 2016 vil den nye M-serie også være til rådighed som et Bandag-mønster, så både træk- og trailerdæk kan blive regummieret med samme mønster og dermed give et længere liv til karkassen.

M-serien bliver udstillet for første gang i Danmark på Vestfyn Trækker, hvor Bridgestone præsenterer den nye serie for de danske entreprenørvognmænd.

Ud over den nye serie står Bridgestone klar med information om Bridgestone’s produkter til danske vognmænd og ser frem til en god dæksnak på messen.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *