Bro ved Grunstrup fremtidssikres

Som led i en omfattende fremtidssikring af jernbanen i hele landet skal Banedanmark renovere broen, der fører Grumstrupvej over banen.

Arbejdet er planlagt til at begynde den 13. august, og vi forventer at være helt færdige sidst i september 2012. Hovedparten af arbejderne udføres i perioden fra den 17.08 20.08.

Vi skal bl.a. afhugge beskadiget beton på broens underside og reparere med sprøjtebeton samt foretage betonreparationer på broens fløjvægge. Desuden reparerer vi autoværnet.

Konsekvenser for naboer og lokalområde
Vi udfører reparationer på broens underside og fløjvægge i døgndrift fra fredag den 17. august om aftenen til mandag den 20. august om morgenen. I dette tidsrum vil der ikke køre tog på strækningen mellem Horsens og Skanderborg.

Reparation af autoværnet udføres i dagtimerne i august/september.

Broen kan passeres i hele arbejdsperioden. Desværre kan arbejdsstøj ikke helt undgås, men både støj- og støvgener vil kun forekomme i meget begrænset omfang. Banedanmark beklager eventuelle gener fra arbejdet.

Yderligere information og kontakt
DSB oplyser om ændringer i togdriften på enten www.dsb.dk/kundeservice eller på tlf. 7013 1415.

Har du spørgsmål til broarbejdet, er du velkommen til at kontakte byggeleder Jens Marcussen på tlf. 5151 9712 eller via e-mail xjmar@bane.dk

Eventuelt akutte henvendelser uden for almindelig arbejdstid henvises til entrepriseleder hos DS Semaco, Erik Petersen, tlf. 53 73 60 31 eller via e-mail ep@ds-semaco.dk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *