Cargo Flex vælger MapBooking til kørselsoptimering

Cargo Flex har indgået kontrakt med TetraSoft A/S om planlægningsværktøjet MapBooking til planlægning af ruter i forbindelse af udlevering af varer for Jysk i hele det jysk–fynske område.

Da kurerfirmaet Cargo Flex sidste år fik Jysk, der tidligere hed Jysk Sengetøjslager, som kunde, stod man over for den praktiske udfordring at planlægge ca. 150 daglige udleveringer af varer. Adresserne fik man som lister fra Jysk, hvorefter Cargo Flex skulle fordele udleve–ringerne på ruter samt melde tilbage til Jysk, i hvilken rækkefølge det ville være optimalt at køre turene.

I starten løste man opgaven manuelt, men det viste sig hurtigt både at være besværligt og langsommeligt. Først skulle man kontrollere adresserne, så skulle kørslerne planlægges i forhold til de enkelte vognes kapacitet, og endelig skulle alle informationerne sendes videre både til kunden og til de fragtmænd, der skulle stå for den praktiske udkørsel af varerne. Cargo Flex valgte derfor at indføre et elektronisk ruteplanlægningsværktøj, som både kunne optimere kørslen og lette administrationen.

– Med MapBooking fra TetraSoft sparer vi en hel del kilometer, samtidig med at den daglige planlægning af kørsler er reduceret til en halv time, hvorimod det manuelt tog det meste af eftermiddagen, siger Andy Villadsen, der er projektansvarlig for Jysk hos Cargo Flex.

MapBooking er et standard produkt fra TetraSoft, men der er udviklet et specielt importmodul til Cargo Flex, således at data fra kunden kan overføres direkte til systemet og således håndteres med minimal manuel behandling.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *