Carlsberg Danmark automatiserer pakning af kundeordrer

Ny plukkerobot i Fredericia vil fra 2014 automatisk kunne pakke alle kundeordrer til hele Danmark. Distribution til København og Sjælland vil fortsat ske fra Høje Taastrup. Cirka 100 stillinger bliver berørt af ændringerne.

Carlsberg Danmark har orienteret medarbejderne i lager- og logistikfunktionerne om planer om at investere i en ny plukkerobot. Investeringen til over 100 mio. kr. vil ske i Fredericia, hvorfra alle kundeordrer fra hele landet vil blive plukket og pakket.

“I dag er pakning af kundeordrer delvist automatiseret, men en del produkter i specielle forpakninger pakkes manuelt. Når den nye plukkerobot er på plads i 2014 vil det betyde, at cirka 100 stillinger forsvinder i alt i Høje Taastrup og i Fredericia”, siger logistikdirektør Bjarke Roost, Carlsberg Danmark, og fortsætter:

“Vi oplever i øjeblikket dåser vinder frem og at forbrugerne ændre indkøbsvaner, det betyder at vi skal kunne håndtere stadig flere nye forpakningstyper”.

Carlsberg har allerede indført den nye plukkemaskine i Carlsberg i Norge og Finland, mens Sverige får den nye robot samtidig med Danmark.

Yderligere information:

Kommunikationsdirektør Jens Bekke, Carlsberg Danmark, telefon 2261 1412.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *