Danmarks største madportal sælger nu også scootere

Just–Eat.dk højner standarden for udbringning af mad via ny aftale med Carl Andersen Motorcykler / TGB Danmark og TGB forhandlerne i Danmark.

Just–Eat.dk ApS udvider igen forretningsområdet til nu at omfatte salg af scootere. Madportalen har indgået samarbejdsaftale med TGB Danmark og TGB forhandlerne vedr. levering af TGB Delivery scootere med integreret varmekasse.

Direktør for TGB Danmark, Erik Blacha , udtaler, "Samarbejdet med Just–Eat er meget spændende, da vi på den måde får udbredt kendskabet til TGB Delivery scooteren i hele landet på kort tid. Scooteren er unik og et meget fint supplement til en udbringningsbil.". Både TGB forhandlerne og vort selskab forventer os meget af denne samarbejdsaftale som er landsdækkende.

Den administrerende direktør hos Just–eat.dk er ligeledes spændt på aftalens forløb:

"Vi arbejder konstant på at tilbyde medlemsrestauranter fordele ved at være just–eat.dk restaurant. Med dette tiltag har vi i samarbejde med TGB Danmark sikret danskerne hurtigere udbringning og restauratørerne økonomisk fordelagtige køretøjer", udtaler Morten Larsen.

Et lignende tiltag blev gennemført, da Just–eat.dk indgik millionkontrakt med Citroën i 2006.

Just–Eat er Danmarks ubetinget største portal for Online bestilling af mad.
Portalen samarbejder med 1000 restauranter landet over og formidler omkring 450.000 måltider og bordreservationer om måneden.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *