Danmarks største transportmesse bliver dobbelt så stor

Med ét slag fordobles udstillingsarealet på Vestfyn Trækker 2010 årets største transportmesse. Udvidelsen muliggøres af en aftale med Strandmøllen A/S, der netop er faldet på plads.

I forrige uge meldte folkene bag transportmessen Vestfyn Trækker ud, at alle stande var udsolgt til arrangementet, der ellers først afvikles i weekenden fra den 28. til 30. maj. Herefter er arrangøren, VBG Group Sales A/S i Ejby, blevet kontaktet af en lang række virksomheder, der har ønsket at komme på venteliste til en stand på årets største professionelle transportudstilling.

Mange på venteliste
VBG har ikke gjort noget synderligt for at markedsføre messen over for udstillerne eller følge op på udeblivende tilmelding. Formålet er ikke at tjene penge, så vi er ikke målrettet gået efter at vokse, fortæller direktør Per Mikkelsen. Efter det blev meldt ud, at alle messestande var udsolgt, er VBG imidlertid blevet kontaktet af en lang række interesserede, der har ønsket at blive skrevet på venteliste til en stand.
Efterhånden som ventelisten svulmede op, besluttede vi at udvide messearealet for ikke at skuffe for mange. Problemet var bare, at de fleste omkringliggende arealer er uegnede, fortsætter Per Mikkelsen, der nu har fået hjælp fra den lokale håndboldklub, GV Ejby. Foreningen har igennem alle årene varetaget billettering og cafeteriadrift under Vestfyn Trækker, som udgør en væsentlig del af dens økonomiske grundlag. Efter vi havde drøftet pladsproblemet med dem, tog de kontakt til Strandmøllen A/S, der råder over store arealer ved vore bygninger. Resultatet blev, at man herfra har indvilget i at stille et godt 30.000 m² stort areal til rådighed for messen, forklarer direktøren.
Hos koncernen, der gennem virksomhederne Strandmøllen og Medical Danmark ejer store arealer på Industribuen i Ejby, har netop ønsket om at støtte det lokale idrætsliv været udslagsgivende for tilsagnet. Vi ser det som et sponsorat. Havde her været tale om en rendyrket kommerciel messe, ville situationen være en anden. Et arrangement, som økonomisk først og fremmest kommer GV Ejby til gode, vil vi gerne støtte, udtaler koncernens ledelse.

Fra 22.000 til 50.000 m²
Aftalen giver mulighed for mere end en fordobling af messens areal op til godt 50.000 m². Det giver plads til væsentlig flere udstillere. Med indledningsvis 70 tilmeldte udstillere var der fra starten lagt op til, at Vestfyn Trækker også i år skulle vokse. Men vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os det her, siger Per Mikkelsen, der nu får plads til en del flere udstillere. Der er stadig god plads, efter vi har ryddet ventelisten. Dermed får vi mulighed for at tage yderligere udstillere ind, ligesom vi kan tilbyde allerede tilmeldte virksomheder ekstra standplads. Naturligvis stadig til en pris på kun 20 kr. pr. m², forklarer han.
På messen vil man kunne opleve alle væsentlige lastbilmærker, ligesom udstillerlisten tæller en lang række opbyggere og forhandlere af tilhørende materiel. Desuden deltager en række udbydere af periferiydelser samt flere af branchens organisationer og fagmedier. Vestfyn Trækker afholdes lige ud til motorvej E 20 i Ejby og tiltrak sidste år flere end 4.500 besøgende. Udstillingen er i år udvidet med en dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *