DB Schenker har taget sin nye europæiske luftfragthub i Frankfurt i brug

DB Schenker præsenterede for nyligt sin europæiske luftfragthub i Frankfurt Lufthavn. Ved indvielsen af det nye anlæg var kunder og gæster fra politik og erhvervsliv til stede. Kort efter blev luftfragthubben taget i drift, så import- og eksportenheder, som indtil nu lå på forskellige adresser, kunne slås sammen til en enkelt enhed på selve lufthavnsområdet. Der er investeret EUR 50 millioner i dette projekt.

“Denne europæiske hub er et vigtigt knudepunkt i vort internationale luftfragtnetværk. Det vil bidrage til at udvide vor position i den globale konkurrence,” under¬stregede Dr. Karl-Friedrich Rausch, medlem af bestyrelsen for DB Mobility Logistics AG og ansvarlig for transport- og logistikdivisionen.

“Det nye anlæg er et synligt tegn på, at vi ser fremad, selv i disse vanskelige tider,” meddelte Dr. Thomas C. Lieb, formand for bestyrelsen i Schenker AG og ansvarlig for de globale luft/søfragtaktiviteter.
“Vi understøtter vore kunders fremtidige behov og forbedrer udstyrets og systemernes effektivitet.”

Dr. Hansjörg Rodi, formand for bestyrelsen i Schenker Deutschland AG, understregede: “Som markedsleder inden for luftfragt i bl.a. Tyskland sætter vi ved at foretage denne investering standarden for vor branche og gør endnu mere opmærksom på, at Frankfurt Lufthavn er én af verdens førende fragtlufthavne.”

Fremover vil luftfragtforsendelser fra hele verden til kunder inden for handel og industri blive bundtet, midlertidigt opbevaret og behandlet til videreforsendelse på det 15.000 m2 gulvareal i CargoCity Süds logistikcenter. På anden etage i anlægget er der et lager på omkring 10.000 m2 beregnet til flyreservedele. Luftfartsindustrien er ligeledes blandt de kunder, som har tillid til DB Schenkers logistikcentre. Derudover omfatter anlægget kontorer i to etager på 4.000 m2 til ca. 200 medarbejdere.

Hallen på øverste etage råder over avanceret røntgenudstyr, køleopbevaring til temperaturfølsomt gods, separate lokaler til farligt gods og adskillige pallerækker til konsolidering og nedbrydning af luftfragtpaller og containere. Dette gør anlægget til én af de mest moderne og effektive luftfragthubs i det internationale DB Schenker netværk, som også benyttes af DB Schenkers danske luftfragtafdeling.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *