DB Schenker leverer logistikken til Europas nye kulturby RUHR.2010

Deutsche Bahn gratulerer den europæiske kulturhovedstad RUHR.2010 i forbindelse med åbningsceremonien. Som hovedsponsor vil DB gøre sit yderste for sikre en succes.

DB’s administrerende direktør, Dr. Rüdiger Grube: “Deutsche Bahn er en aktiv partner for Ruhr-området. Det er derfor kun logisk, at vi som officiel mobilitets- og logistikpartner støtter RUHR.2010. Med vort engagement sørger vi for klimavenlig mobilitet til besøgende fra ind- og udland, for komfortable stationer og for perfekt logistik.”

Med særlige kulturbilletter gør Deutsche Bahn det attraktivt og nemt at komme til RUHR.2010, hvor f.eks. “Still Life”-projektet løber af stablen den 18. juli, Europas største gadefest. Her er det DB Schenker, der er ansvarlig for logistikken ved denne storevent. Efter afspærring af motorvej A40, som er Ruhr-områdets hovedfærdselsåre, vil DB Schenker transportere tusindvis af borde og bænke i løbet af natten, stille dem op og efter afslutningen af arrangementet fjerne dem igen i ekspresfart.

Sammen med Nordrhein-Westfalen-regionen starter DB endnu i januar måned et forsøg med e-billetsystemet “Touch & Travel”. Dermed kan mobiltelefonen anvendes som billet til bus, sporvogn, metro, S-tog, Regional Express og ICE. DB’s mobilitetstilbud omfatter også Call a Bike-cykler ved stationerne i Dortmund, Düsseldorf og Hamm samt biler fra DB Carsharing.

Hovedbanegården i Essen vil ved åbningen den 16. januar fremvise sit nye udseende med glaspavilloner i indgangspartiet, renoverede perroner og barrierefrie adgange. Passagerbygningerne i Dortmund og Duisburg skal også moderniseres. På stationen i Münster bliver perronfaciliteterne og adgangs­vejene fornyet i 2010. Yderligere 108 små og mellemstore stationer i Nordrhein-Westfalen bliver moderniseret. Investeringerne i stationerne afholdes af staten, regionen og Deutsche Bahn.

2 pressefotos kan downloades fra Schenker A/S hjemmeside:
http://www.schenker.dk/press/news/document_18664.html

Flere fotos findes i DB s fotodatabase under Aktuell :
http://www.bahnimbild.de/fotothek/cmd/ aktuell

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *