De tre jyske trafikselskaber starter sommeren med et godt tilbud til deres kunde

Midttrafik, Sydtrafik og NT (Nordjylland) indfører en ny, fælles rejsegaranti. Tidligere gjaldt garantien kun til det sted, hvor rejsen sluttede i det enkelte trafikselskabs område, men fra i dag gælder den også, hvis man undervejs på rejsen kører inde i et andet trafikselskabs område.

Rejsegarantien er kundens sikkerhed for at nå frem til tiden.

Er bussen skyld i, at man kommer mindst 20 minutter for sent til sit bestemmelsessted, kan man vælge at tage en taxa eller køre i egen bil for at indhente forsinkelsen. Bagefter kan man søge om at få udgiften refunderet, dog må man højst køre 50 km i taxa/egen bil.

Rejsegarantien gælder fra 1. juni 2011 i alle busser i Midttrafiks, Sydtrafiks og NT´s områder samt i togene på Vestbanen, Odderbanen, Lemvigbanen og Nordjyske Jernbaner.

Den fælles garanti er det seneste eksempel på det tætte samarbejde mellem de tre trafikselskaber, og er affødt af et ønske om at gøre det nemmere og mere trygt for kunderne at bruge den kollektive trafik.

Som kunde skal man ikke bekymre sig om hvilket trafikselskab, man skal sende sin ansøgning om refusion til. Man sender den blot til sit eget selskab, som så klarer resten.

Vigtigt at kunden kan søge kompensation
Om det nye fælles, jyske samarbejde siger direktør Christian Roslev, Nordjyllands Trafikselskab:

– Vi bestræber os hver dag på at levere et godt produkt til kunderne.
Men med langt over 100 mio. buspassagerer kan det ikke undgås, at der ind i mellem opstår situationer som gør, at vi ikke kan leve op til kundernes forventninger.

– Når det sker, er det vigtigt, at det er så nemt som muligt for kunderne at hjælpe sig selv og efterfølgende søge kompensation.

Som hidtil hører der betingelser til rejsegarantien, ligesom der er situationer, hvor den ikke gælder.

Læs mere på » midttrafik.dk/rejsegaranti

» sydtrafik.dk
» nordjyllandstrafikselskab.dk

Yderligere oplysninger
Forretningsudvikler Mikael Laustsen, X Bus, tlf. 30 91 30 80

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *