Der er en ny flyttemand i byen – med internet baseret flytte tilbuds givning

Der er en ny flyttemand i byen !!

Flyttebilen.dk har haft bragende succes med at tiltrække private forbrugere til at beregne pris og booke deres flytning Online. Vi har nu taget det næste skridt og kan fremover også tilbyde Kommuner og Institutioner samt bolig relaterede portaler at kunne anvende prisberegneren på Flyttebilen.dk som et integreret arbejdsredskab i forbindelse med at varetage booking og pris aftaler på beboernes og / eller brugernes vegne.

Dette kan foregå ad sædvanlig vis via www.flyttebilen.dk eller ved at man får implementeret beregneren igennem eget Intranet / hjemmeside ved at hente www.flyttebilen.dk/pris.htm ind som en af egne undersider. Selve beregningen og bookningen vil blive afviklet og gemt på vores servere beliggende i Skanderborg. Der bliver altid sendt en kopi af bookningen til en af brugeren angiven mail adresse, og til den respektive flytteforretning der skal udføre opgaven, denne vil også altid kontakte kunden og bekræfte flyttedato m.m.. Der vil i takt med at man begynder at anvende servicen, blive oprettet konti med administrations modul som også kan tilgås via Internettet, der vil man altid kunne se alle aktiviteter på dato samt priser m.m. Virksomheder og institutioner vil derudover også kunne få en samlet måneds afregning.

Fundamentet bag Flyttebilen.dk og det der har givet os denne succes, ligger i 2 væsentlige faktorer:

· Kunderne skal kunne kende prisen på opgaven, inden aftalen accepteres

· Alle kunder er kærkomne, og vil blive behandlet af velkvalificeret og imødekommende personale

Det er noget vores kunder har kunnet bruge til noget, og det er derfor en glæde nu, også at kunne tilbyde samme produkt overfor bl.a. den offentlige sektor.

Dette er blot et udpluk af de fordele man opnår som kunde hos Flyttebilen.dk. Se vedlagte brochure, hvor man kan læse om endnu flere fordele.

Flyttebilen.dk styres med software udviklet af DaneLog

Et dansk udviklet webbaseret ordrestyrings og booking software. Se mere på www.danelog.dk
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *