DPE trodser krisen og åbner en ny afdeling i Fredericia

DPE har haft stor fremgang selvom mange af vores konkurrenter er ramt af krisen.

Vores stor succes skyldes den stor respekt vi har for vores chaufføre og vognmænd, det er dem som trækker det stor læs ude hos vores kunder udtaler Adm.direktør Karim Bouabdallati

DPE hub i Trekantsområdet. Dermed bliver det både hurtigere og billigere for virksomheder at få transporteret pakker ikke bare på Sjælland og Jylland men også på kryds og tværs af landet.

DPE har nu et af Danmarks største, uafhængige fragtnetværk, og det kommer kunderne til gode.

Sikker og hurtigt levering af alle typer gods
Åbningen sker både ud fra et ønske om generelt at tilgodese områdernes fragtbehov og bedre netværk for vores eksisterende kunder.

Gennemskuelige priser
Vi har valgt ikke at benytte os af dieseltillæg, taxametre og andet, der kan gøre prisen uigennemskuelig for kunden. I stedet har vi faste priser, som gælder for alle, siger Salgskonsulent Poul Erik Parnov.

Styrket netværk
Med opstart af de to afdelinger samt hubben i Trekantsområdet vil DPE dække hele landet, til fordel for kunderne. Fleksibilitet og pris er kendt for at være kerneord når transportøren skal fastholde kunden og imødekomme daglige krav og forventninger. Omvendt er omstillingsevne og responstid kodeord når tampen brænder og varerne skulle være leveret senest dagen før, og det er præcis hvad DPE kan og vil gøre.

DPE tilbyder en vifte af services koncentreret om fem hovedprodukter: Kurér og ekspres-levering, distribution, flytning, speciale service og Køl.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *