DSB henter pressechef i Rigspolitiet

Stor erfaring fra både medier og kommunikation er baggrunden for Niels-Otto Fisker, der i dag er blevet præsenteret som ny pressechef i DSB.

Niels-Otto Fisker er 44 år, uddannet journalist og kommer fra en stilling som pressechef i Rigspolitiet. Her har han i en årrække rådgivet rigspolitichefen og rigspolitiets øvrige ledere i mediesager. Derudover er han en af bagmændene bag en mere systematiseret og koordineret pressehåndtering for hele dansk politi.

Tidligere har Niels-Otto Fisker været redaktør, vært og reporter på en række krimi- og nyhedsprogrammer på DR og TV2, hvor han havde ansvar for både den daglige ledelse, redaktionel udvikling og programindholdet.

Kommunikationsdirektør Jakob Høyer glæder sig til samarbejdet med Niels-Otto Fisker og lægger vægt på, at han kommer med erfaring fra både medierne og fra Rigspolitiet, der som institution har relationer til staten på samme måde som DSB.

“At være pressechef i DSB kræver forståelse for både medierne og for en kompliceret virksomhed på én gang. Det har Niels-Otto i høj grad samtidig med, at han som person er analytisk, dynamisk og kan skabe engagement omkring sig. Det er godt for både medarbejderne og for de journalister, der har kontakt til DSB, siger han.

“DSB er ligesom politiet en virksomhed, som alle danskere har en holdning og et forhold til. Det er en stor og spændende udfordring at skulle stå i spidsen for det team, der skal give medierne og offentligheden med troværdig, solid og rettidig information om landets største transportvirksomhed”, siger Niels-Otto Fisker og understreger: “Det forpligter at have så stor indflydelse på kundernes hverdag – det skal afspejle sig i vores kommunikation.”

Niels-Otto Fisker tiltræder som pressechef i DSB 1. maj og afløser tidligere pressechef Claus Dithmer, der i februar skiftede til stillingen som kommunikationschef for Forbrugerrådet. Som pressechef bliver Niels-Otto Fisker ansvarlig for DSB s pressevagter, DSB s personaleavis og nyhedsdelen af DSB s intranet.

Samtidig er Johannes Bøggild netop blevet udpeget som Chef for Stakeholder og Strategisk Kommunikation. Johannes har tidligere været chef for Strategisk Kommunikation i DSB og har nu overtaget ansvaret for stakeholder-kommunikation til både interne og eksterne interessenter. Johannes Bøggild er 38 år og har været i DSB siden 2009.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *