Flere billige togbilletter

Det skal være nemmere at få en billig togbillet. I 2010 vil DSB hæve antallet af Orange-billetter med 20 pct. Samtidig lancerer DSB i dag Orange Alarm en ny service, der skal gøre det lettere for kunderne at få fat i Orange-billetterne, som er mellem 25 og 75 pct. billigere end standardbilletter.

De billige billetter er meget populære, og derfor er der en del kunder, som oplever at gå forgæves efter de gode tilbud. Derfor vil DSB øge antallet af Orange-billetter med 20 pct. i 2010.

Herudover lancerer DSB i dag servicen Orange Alarm , som løbende orienterer tilmeldte kunder om billige Orange-billetter og særtilbud og dermed gør det nemmere for de kunder, der vil være sikker på at få fat i de billige billetter:

Orange-billetterne fungerer efter først-til-mølle-princippet, og der er helt naturligt rift om tilbuddene. Med Orange Alarm vil vi hjælpe de kunder, som er meget interesserede i de billige billetter, så de undgår at gå forgæves, siger Morten Bo Berthelsen, marketingchef, DSB Kommerciel, og fortsætter: Med Orange Alarm vil vi belønne de kunder, som involverer sig, klikker ind på dsb.dk og melder sig til vores tilbud og services.

Man tilmelder sig Orange Alarm via et link i højremenuen på dsb.dk. Når man har tilmeldt sig og opgivet navn og e-mail, vil man blive tippet om de gode tilbud fra DSB Orange ca. fem dage før alle andre. Dermed kommer man forrest i køen til de billige Orange-billetter, inden DSB bredt offentliggør tilbuddene i kampagnerne.

Vi håber, at et øget antal Orange-billetter og en forbedret service med Orange Alarm kan få endnu flere til at tage toget, siger Morten Bo Berthelsen.

DSB sælger mellem 115.000 og 150.000 Orange-rejser om måneden, hvoraf 30-50.000 går over Storebælt. På Storebæltstrafikken alene svarer det til en samlet besparelse til Orange-passagererne på mellem 1,5 og 3 mio. om måneden i forhold til at køre på Standard.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *