Flyttebilen.dk følger op på succesen ved at udvide og indgå strategiske samarbejdsaftaler

Flyttebilen.dk har haft bragende succes med at tiltrække private forbrugere til at beregne pris og booke deres flytning Online. Vi har nu taget det næste skridt og kan fremover også tilbyde landsdækkende møbelopbevarings muligheder, bl.a. I samarbejde med City Self–Storage.

City Self–Storage tilbyder rene, tørre og sikre depotrum, i den størrelse, du ønsker, og som du kan låse med din egen hængelås. Mulighederne for opbevaring af dine ting er næsten ubegrænsede, og med stor fleksibilitet og sikkerhed.

* Du kan leje et depotrum i næsten enhver størrelse igennem kortere eller længere tid.
* Du betaler kun for den plads, du har brug for.
* Du har fuld adgang til dit personlige depotrum 7 dage om ugen uden ekstra omkostninger.
* Du bruger din egen hængelås til at låse døren, og du får en personlig pinkode til at få adgang til sitet.
* Vi bruger videoovervågning, sikkerhedsalarmsystemer og individuelle døralarmer. Alle vores sites er bemandet med en eller to medarbejdere i åbningstiden.
* Dansikring overvåger sites uden for åbningstiden.

De gode forhold og det høje sikkerhedsniveau giver dig ro i sindet; peace of mind.

Udover aftale om møbelopbevaring har Flyttebilen.dk´s kunder mulighed for også selv at købe alt det fornødne klargørings grej direkte hos City Self Storage, såsom flyttekasser, indpakningspapir, garderobebokse og bobleplast m.m. Dette leveres dog af Flyttebilen.dk ved totalflytninger eller hvis aftale om dette indgås.

Vores flyttevogne er alle altid veludstyrede med tæpper og fast surrings grej, samt alle remedier til forsvarlig håndtering af selve flytningen.
Fundamentet bag Flyttebilen.dk og det der har givet os denne succes, ligger i 2 væsentlige faktorer:

* Kunderne skal kunne kende prisen på opgaven, inden aftalen accepteres
* Alle kunde typer er lige kærkomne, og vil altid blive behandlet af velkvalificeret og imødekommende personale

Det er noget vores kunder har kunnet bruge til noget, og det er derfor en glæde nu, også at kunne tilbyde det samme produkt i forbindelse med:

· Kollegium flytninger
· Bistands flytninger
· Pensionist flytninger
· Udlands flytninger

Dette er blot et udpluk af de fordele man opnår som kunde hos Flyttebilen.dk. Se vedlagte brochure, hvor man kan læse om endnu flere fordele.

Flyttebilen.dk tilbyder bolig og boligrelaterede sider at tilføre deres brugere mulighed for at kunne gøre brug af Online prisberegneren ved at man får implementeret beregneren igennem eget Intranet / hjemmeside ved at hente www.flyttebilen.dk/pris.htm ind som en af egne undersider eller ved at implementere den direkte i eget design via den såkaldte “I frame” teknik.

Selve beregningen og indhentningen af tilbud vil blive afviklet og gemt på vores servere beliggende i Skanderborg. Der bliver altid sendt en kopi af bestillingen til en af brugeren angiven adresse, og til den respektive flytteforretning der skal udføre opgaven, denne vil også altid kontakte kunden telefonisk for at aftale et skriftligt tilbud, levering af kasser, flyttedato m.m.

Flyttebilen.dk administreres af KurerNet.dk ApS og styres med software udviklet af DaneLog

Et dansk udviklet booking og ordrehåndterings software. Se mere på www.danelog.dk eller www.kurernet.dk
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *