Fremtiden er – GP Tray-sealer – pakning uden vakkumpumpe, med langtidsholdbarhed

Som noget helt nyt præsenterer Genpack: GP tray–sealer. GP tray–sealer er et smart patenteret system der sikrer langtidsholdbarhed og friskhed af pakkede fødevarer og som opererer efter den seneste teknologi uden vakuumpumpe og med stor besparelse på folie og strøm. Tidligere blev bakker med fødevarer typisk pakket i pakkefolie hele vejen rundt om bakken med relativ kort holdbarhed eller ved vakuumpakning, hvor man lukker bakken, med fødevaren, inde i en bekostelig laminatpose for at suge overskydende luft ud, og hermed opnå en længere holdbarhed. Vakuumprocessen er både energi– og tidskrævende. Vakuumpakning af fødevarer skal stadig ses som et godt alternativ til udvalgte produkter, men nu præsenterer Genpack et patenteret effektivt alternativ som giver et høj flow i pakkefasen GP Tray–sealer.

Efterlader 0% luft
GP Tray–sealer. Patenteret nyt og revolutionerende system der under de rette omstændigheder efterlader 0% luft uden at være afhængig af den traditionelle vakuumpumpe. Luften i bakken presses simpelthen ud af en ren gasart som erstatter luft og andre skadelige gasser og forlænger derved produktets holdbarhed.

Alle svejsbarre materialer kan operere på GP Tray–sealer
Genpack’s GP Tray–sealer er udviklet til at effektivisere pakkeprocessen så pakkeopgaven tilpasses den moderne virksomhed. GP Tray–sealer kan indgå i en pakkelinie eller som opsamling af flere forskellige produkter – GP Tray–sealer opererer nemlig i alle svejsbarre materialer med ændring af ganske få parametre. Foliefremføring kan indstilles til fast afstand eller være fotocellestyret til fortrykt film, så Genpack’s GP Tray–sealer tilpasses nemt de behov der er til den enkelte pakkeopgave.

Store besparelser på folien, strøm og kortere gennemløbstid
Traditionelt har bakker med fødevarer været helt indpakket i folier af forskellig typer og kvaliteter. Med Genpack’s nye tray–sealer system svejses folien på bakken som et låg og al den folie der tidligere har været omkring bakken, er nu en sparet omkostning. En hurtig beregning på folieforbrug i en produktion vil afsløre store besparelser på emballagekontoen samtidig med, at gennemløbstiden i pakkefasen forkortes betragteligt da man ikke længere er afhængig af den tidskrævende og strømkrævende vakuumpumpe.

2 modeller
Genpack’s GP Tray–sealer leveres i 2 modeller. En manuel og en semiautomatisk udgave – GP Tray–sealer 1002 samt GP Tray–sealer 2002.

GP Tray–sealer1002 er en manuel styret maskine med automatisk filmfremføringssystem, som håndterer op til 7 8 cyklus pr minut med mulighed for at pakke mere end en bakke pr. cyklus. Den maksimale bakkestørrelse er 240x200x90mm men det er dog muligt at tilpasse maskinen til større bakker efter ønske. Som ekstraudstyr kan maskinen udstyres med en fotocelle til fortrykt film.

GP Tray–sealer 2002 er en semi–automatisk model med mulighed for integration i et in–line produktionssystem. GP Tray–sealer 2002 håndterer helt op til 15 cyklus pr. minut hvor der er mulighed at pakke mere end 1 bakke pr. minut. Den maksimale bakkestørrelse er 1720 x 1188 x 1515 mm, efter ønske maskinen tilpasses til at håndtere større bakker. Som ekstraudstyr kan maskinen udstyres med en fotocelle til fortrykt film.

Genpack leverer naturligvis begge modeller i rustfast stål og med betjeningsvenlige kontrolpaneler.

Flere maskiner solgt både i og udenfor Europa. Hvor GP Tray–sealer har fundet vej til mange forskellige typer af fødevareproducerende virksomheder. De anerkendende tilbagemeldinger går primært på tilfredsheden med stabiliteten i driften samt på den konstante høje hastighed i pakkefunktionen.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *