Horisontnet.dk udbyder nu logistikjobs

Portal om logistik på www.horisontnet.dk har indgået et tæt samarbejde med Job–Support Danmark om udbud af jobs inden for logistik, lager, indkøb og SCM.

www.horisontnet.dk har indgået et tæt samarbejde med Job–Support Danmark om udbud af jobs inden for logistik, lager, indkøb og SCM.
Job–Support blev introduceret i marts 2000 for at imødekomme arbejdsgivernes stigende efterspørgsel for bedre annonceringsmuligheder på Internettet. Siden 1995 har Internettet i en stadig stigende grad været arbejdsgivernes foretrukne medie i rekrutteringsprocessen, og som følge heraf er behovet for differentiering i annonceringen online ligeledes vokset.
“Ønsker du blot kandidater findes der mange alternativer til Job–Support Danmark. Ønsker du derimod annoncer af højeste kvalitet, en service der følger dig igennem hele processen, samt en garanti for at du kun betaler én gang, så er Job–Support Danmark dit eneste alternativ”, fortæller adm. direktør Ricki Vejsmose fra Job–Support.
“Vi er utrolig tilfredse med at have indgået et samarbejde med en kvalitetsudbyder af logistikjobs. Det betyder, at horisontnet.dk bliver det mest attraktive sted at søge nye medarbejdere til logistik–, SCM– og indkøbsfunktioner”, udtaler portalansvarlig Rasmus Brylle, Horisontnet.dk.

Du kan læse mere om alliancen i næste nummer af Logistik Horisont eller på www.logistik.horisontnet.dk i næste måned.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *