Igen tog i Midtjylland

Der er udsigt til flere rettidige tog mellem Skanderborg og Herning. Banedanmark afslutter søndag sommerens store renovering af den 75 km. lange strækning, og mandag vender Arrivas tog tilbage en ny og bedre jernbane.

Mandag den 13. august kører togene igen mellem Skanderborg og Herning. Banedanmark er som planlagt færdig med sommerens store sporfornyelse, og Arriva kan køre togbusserne i garage og lade togene rulle ud på helt nye skinner.

Alt er gået efter planen, og med mindre et eller andet helt uforudset skulle dukke op over weekenden, så genåbner vi banen på mandag. Herefter vil der kun være mindre restarbejder og rydning af pladserne, som bliver gjort færdigt i løbet af den næste måneds tid, og i oktober skal skinnerne justeres endnu engang. Derfor vil naboer til banen desværre stadig kunne opleve støj fra enkelte arbejder om natten. Med de nye skinner kan togene igen køre den fulde hastighed på strækningerne, og banen vil dermed være mere robust over for forsinkelser , siger en tilfreds direktør for anlæg og fornyelse i Banedanmark, Jørgen Thomsen.

Flere tog til tiden

Også togdirektør Ivan Skødt Andersen fra Arriva Danmark er glad for, at sporfornyelsen slutter som planlagt.

Vi glæder os rigtig meget til at komme på skinner igen og ser frem til at byde vores passagerer velkommen tilbage i vores tog. Det bliver en fornøjelse at køre på helt nyrenoverede skinner, der gør os i stand til at køre uden hastighedsnedsættelser på hele strækningen. Det vil give vores passagerer endnu flere tog til tiden i mange år fremover , siger Ivan Skødt Andersen.

Arriva fejrer med små morgenoverraskelser

Banedanmark har brugt de seneste fire måneder på at renovere 22 broer, ombygge 33 overkørsler og udskifte 44 kilometer skinner på den 75 kilometer lange strækning.

Arriva fejrer åbningen af strækningen med små overraskelser til passagererne i Herning, Silkeborg og Aarhus mandag 13. august fra klokken 6.30 til 8.30.

Køreplanen er den samme som før sporarbejdet: http://www.mitarriva.dk/rejser-indland/koreplaner

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *