Indvielse af DSB 1′ Lounge på Århus Banegård

DSB har på Århus Banegård indrettet en DSB 1′ Lounge som et ekstra tilbud til kunder, der rejser på DSB 1′.

Lounge-konceptet, der er kendt fra lufthavnene, giver kunderne mulighed for at slappe af med en kop kaffe, en avis, se nyheder, arbejde på nettet eller holde møder i de separate lokaler. Erfaringerne fra DSB 1′ lounge i Odense Banegårds Center viser, at der er et behov for et sted, hvor DSB’s forretningskunder kan være effektive inden de stiger på toget.

Indvielsen af den nye DSB 1′ Lounge finder sted i dag mandag den 8. marts kl. 10.00 med deltagelse af Århus’ borgmester Nicolai Wammen (S) og DSB’s administrerende direktør, Søren Eriksen.
Ifølge DSB’s regionschef Jørgen D. Rasmussen er DSB 1′ Lounge blot et af flere nye tiltag målrettet erhvervskunder.

“Den nye DSB 1′ Lounge ligger godt i tråd med vores Non Stop Ekspres, der kører direkte mellem Århus og København på 2 timer og 45 minutter med adgang til internet og god forplejning på turen. Loungen giver mulighed for at være effektiv før, under og efter rejsen,” forklarer han.

Samarbejde med Galleri Jarlsbo
Den nye DSB 1′ Lounge i Århus er den anden af sin slags og er indrettet i samarbejde med Public Arkitekter A/S. Der findes i dag en lounge i Odense Banegårds Center, som dagligt bliver brugt af mange DSB 1′ kunder. På lidt længere sigt planlægger DSB at indrette tilsvarende faciliteter på Københavns Hovedbanegård.

“Det er vigtigt for os at kunne imødekomme vores erhvervsrejsendes behov før, under og efter rejsen, skabe en sammenhængende rejse med mulighed for at konvertere rejsetid til arbejdstid, og her er DSB 1′ Lounge med mødefaciliteter bare ét ud af de mange nye tiltag, vi har på vej,” siger Business Manager i DSB Marketing, Filip Lauritzen.

I det kommende år sker udsmykningen af DSB 1′ Lounge i samarbejde med Galleri Jarsbo, Århus, der sørger for skiftende udstillinger i lokalerne.

Med venlig hilsen

DSB

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *