Juletrafik uden trængsel på Storebælt

De godt 150.000 biler, der i juledagene passerer broen, kommer ikke til at holde i kø. Selv i de travleste timer forventer A/S Storebælt i følge prognosen ingen problemer med ventetid.

– Vi forventer i år, at der vil være god plads til juletrafikken, både i betalingsanlægget og på broen. De fleste tager af sted fredag og lørdag, mens hjemrejsen bliver koncentreret omkring 2. juledag, hvor op mod 5.000 biler i timen kører gennem anlægget i den travleste tid midt på dagen, siger chef for betalingsanlæg, Jens Kjær Nielsen.

Kunder med BroBizz, som skal af sted på juleferie, kan selv sikre sig, at BroBizzen virker ved at opdatere deres betalingskort på Storebælts hjemmeside. Hvis betalingskortet er skiftet ud siden sidste tur over broen, skal Storebælt bruge det nye kortnummer. Ellers går bommen ikke op i betalingsanlægget, når man kører igennem.

– Er man som BroBizz-kunde i tvivl om, hvorvidt Storebælt har fået de korrekte oplysninger, anbefaler vi, at man opdaterer sine kortoplysninger på storebaelt.dk. Hellere en gang for meget end en gang for lidt, siger Jens Kjær Nielsen.

Trafikken vil være tættest mod Fyn/Jylland den 23. og 24. december i tidsrummet 11 – 14, mens trafikken mod Sjælland vil være størst den 26. december mellem kl. 11 og 13.

Prognoser for juletrafikken kan ses på Storebælts hjemmeside

Redaktionen kan få oplysninger om den aktuelle trafiksituation døgnet rundt hos Storebælts vagthavende trafikleder på tlf. 58 30 31 80.

Evt. yderligere oplysninger: Chef for betalingsanlæg, Jens Kjær Nielsen, tlf. 58 30 31 10/ mobil 20 46 36 04.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *