Kvalitetsshopping på farten

Brug pausen fra køreturen bedst muligt tag en shoppetur på farten. I Mols-Liniens SeaShop kan man købe lækre produkter fra bl.a. Marc Jacobs, Christian Dior og Kenzo til en brøkdel af prisen, samtidig med børnene bliver underholdt med film og sjov i legeafdelingen.

I hverdagen står fritiden ofte i børnenes tegn, og der er sjældent tid til den shoppetur, som mange kvinder drømmer om. Men sejler man med Mols-Linien, kan afbrækket i køreturen nydes med en tur forbi færgens SeaShop, der byder på kvalitetsprodukter og mærkevarer til en brøkdel af prisen.

Her kan man både forkæle sig selv, købe lidt til manden og børnene eller få ordnet gaverne, mens man sejler. Shoppen byder blandt andet på lækre tørklæder, solbriller, bælter og legetøj. Man kan eksempelvis få et farverigt Kenzo tørklæde, et par Christian Dior solbriller eller et halstørklæde fra Marc Jacobs til næsten halv pris. Der er også et stort udvalg af lækkert kvalitetslegetøj fx et fint legetøjsklaver fra Vilac.

Underholdning til børnene er der også tænkt på. På Mols-Linien behøver man ikke få dårlig samvittighed over at slæbe børnene med rundt, når man prøver solbriller. De kan i mellemtiden hygge sig i færgens legerum, hvor der er rig mulighed for at blive underholdt med filmvisning og legetøj.

Mols-Linien har for nylig foretaget en omfattende opgradering af færgens faciliteter og services. Man kan blandt andet nyde godt af specialindrettede ammepladser på flere af færgerne, muligheden for at pusle de mindste og varme medbragt flaske eller mad i mikroovnen. Til de mindre børn er der indrettet en legeafdeling med legetøj og filmvisning. I cafeen er der masser af gode tilbud, så man kan få sig en caffé latte efter shoppeturen. Man kan også få frugt og sodavand til 10 kr. eller al den softice, man kan spise for 20 kr.

Se de mange lækre produkter og gode tilbud i Mols-Liniens SeaShop på www.mols-linien.dk/seashop

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *