Logiflex Mini AC, lettere godshåndtering med de bedste oversigtsforhold!

En stor efterspørgsel efter en let og manøvredygtig stabler gav startskuddet til udviklingen af Logiflex Mini AC. Resultatet er en unik stabler, som passer godt ind i Logitrans´ eksisterende stabler–program!

"Virksomhederne stiller i dag store krav til performance og effektivitet, og det stiller store krav til både medarbejdere og de maskiner, der benyttes. Den tendens imødekommer vi med vores nye produkt!", siger Per Karlsmose, Salgs– og Marketingdirektør hos Logitrans. "Nøgleordene for Logiflex Mini AC er sikkerhed, brugervenlighed og pladsbesparelse".

Med sin meget lave byggehøjde på kun 1320 mm giver Logiflex Mini AC brugeren optimale oversigtsforhold. Enhver har frit udsyn over vognen! Samtidig har Logiflex Mini AC et meget kompakt design og kræver derfor kun meget lidt plads til manøvrering. I forbindelse med lettere godshåndtering i f.eks. produktionsområder, hvor maskiner står så tæt som overhovedet muligt for at spare arealplads, og til indretning af ergonomisk rigtige arbejdspladser, er der ikke tvivl om, at Logiflex Mini AC er det perfekte hjælpemiddel!

Logiflex Mini AC klarer alle løfteopgaver til højderne 920 mm og 1650 mm og fås også med skræveben og en række af Logitrans´ ekstra udstyr. Ligesom alle andre Logitrans–produkter er Logiflex Mini AC designet ud fra et ergonomisk synspunkt, så brugeren får den bedste og mest behagelige arbejdsoplevelse!

Med AC–styringen har brugeren garanti for en behagelig køreoplevelse, en lang køredriftstid og en optimal tilpasning til den enkelte person og arbejdsopgave! Brugeren kan blandt andet indstille kørehastighed, acceleration og deceleration og dermed opnå en eminent tilpasning til den specifikke arbejdssituation og opgave. Samtidig har Logiflex Mini AC elektronisk, trinløs hastigheds¬regulering, og motorbremse.

Logitrans–produkterne forhandles i Danmark af NP Trucks med afdelinger i Horsens (75 64 75 00) og Roskilde (46 75 76 00).
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *