Med 75 nye medarbejdere kan TimoCom notere sig en personaletilvækst på ca. 37% i 2009

For TimoCom Soft- und Hardware GmbH begynder det nye år på samme måde, som sidste år sluttede: med nyansættelser! Den europæiske markedsleder blandt fragt- og laderumsbørser har sat sig som mål fortsat at give sin støt stigende brugerskare den bedste service på det pågældende modersmål.
Det er i sig selv usædvanligt, at ordene nedskæringer eller nedsat arbejdstid er fremmedord for en mellemstor virksomhed i en tid, som byder på en masse økonomiske udfordringer. Jo mere bemærkelsesværdig må medarbejderudviklingen i den tyske virksomhed TimoCom virke for udenforstående: Alene sidste år blev der ansat i alt 75 nye, flersprogede medarbejdere på hovedkontoret i Düsseldorf i Tyskland og i afdelingerne i Polen, Tjekkiet og Ungarn i januar i år er der kommet fire nye teammedlemmer til. Antallet af medarbejdere i 2009 steg således med 37 % i forhold til året før. Udover nyansættelser uddanner denne mellemstore virksomhed også sine egne unge medarbejdere og blev sidste år præmieret med den tyske arbejdsformidlings pris Zertifikat für Nachwuchsförderung for virksomhedens ungeindsats.

I midten af 90 erne startede TimoCom som en beskeden firemands-virksomhed, men som til gengæld var udstyret med den fornødne portion lidenskab, knowhow og mod. Efterhånden har IT-leverandøren indtaget positionen som markedsleder blandt de europæiske fragt- og laderumsbørser. Succesproduktet TC Truck&Cargo® blev i oktober 2009 udvidet med TC eBid® – licitationsplatformen for hele Europa.

Succesen kan føres tilbage til et dynamisk, motiveret og frem for alt internationalt team. Alene i 2009 formåede TimoCom at skabe et sikkert perspektiv for 75 nye teammedlemmer og deres familier. Og mens politikerne bryder deres hjerner med, hvordan Europa kan vokse tættere sammen, har TimoCom for længst omsat ideen om den europæiske forening til praksis. Vores programmer fås i 44 europæiske lande og på 24 sprog. Dermed er vores virksomhed en ægte kulturel smeltedigel. Denne efterlevede internationalisme bruger vi som den afgørende succesfaktor for TimoCom , siger Ralf Breuer, direktør for Human Resources hos TimoCom.

Virksomhedens syn på fremtiden er ligeledes optimistisk: I 2010 er der planlagt en yderligere forøgelse af omsætningen og antallet af kunder og medarbejdere.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *