Mere end 1500 kundeforslag til bedre S-tog

Siden S-tog lancerede kampagnen Få din S-togsidé på skinner for blot tre uger siden, er der strømmet mere end 1.500 både konstruktive og nytænkende idéer ind, og der har været en livlig dialog på kampagnens Facebook-side.

Hvordan forbedrer man bedst S-tog, så det bliver endnu mere attraktivt for både nuværende og nye kunder Svaret hos S-tog er lige til: Jo mere vi inddrager kunderne, jo bedre bliver vi til at give kunderne det, de efterspørger. Sådan lyder den enkle tankegang bag den netop afsluttede S-togskampagne, som har genereret mere end 1500 idéer.

Der har været et helt utroligt engagement hos kunderne. Vi har ikke bare fået rigtige mange idéer, men også rigtig mange supergode og konstruktive idéer. Det er dejligt at se kundernes aktive opbakning til kampagnen, siger Niklas Marschall, salgsdirektør i DSB S-tog.

Konstruktive og gode idéer
Mange af de indkomne idéer tager udgangspunkt i eksisterende tiltag. For eksempel er der mange forslag til, indslag som S-tog kan vise på S-TV, som snart er indført i alle S-tog. Og mange har efterlyst særlige kupeer, fx børnekupeer, singlekupeer og større flexrum.

Der er også mange, der efterlyser tiltag, som S-tog faktisk allerede er i gang med at indføre; eksempelvis SMS-klippekort, som lige nu kører som sommerkampagne, og nye skærme på stationerne, som er på vej op på de største stationer efter sommerferien.

Kunderne har været virkelig kreative og kommet på helt nye idéer, fx musik og radio i toget, siger Niklas Marschall.

Af nye idéer kan også nævnes så forskellige ting som stikkontakter, salgsautomater, rygeforbud på stationerne og datingtog.

Den bedste S-togsidé kommer på skinner
De mange idéer er ved at blive sorteret. I august vil de blive gennemgået grundigt, så der kan kåres én vinder af den bedste S-togsidé til september. Ambitionen er, at gennemføre den bedste idé allerede i 2010.

De øvrige forslag og idéer ender dog ikke i mølposen, derimod er der tale om værdifuld viden, som vil blive brugt fremadrettet, når S-tog skal forbedres. Hos S-tog har man været så begejstret for kampagnen og de mange input, at man regner med at lave en lignende kampagne igen.

Det har været rigtig frugtbart at få kundernes input råt for usødet. Vi er sat i verden for at hjælpe kunderne i deres hverdag, og derfor er det naturligt for os at lytte til kundernes ønsker og behov. Så det bliver ikke sidste gang, vi laver en kampagne som denne, afslutter Niklas Marschall.

I dag, mandag den 12. juli, bliver kampagnemailen (forslag(at)s-tog.dsb.dk) lukket, mens Facebook-siden Få din S-togsidé på skinner fortsætter, dog vil der ikke blive indsamlet flere idéer.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *