Nu både gratis og automatisk annoncering af lastbiler

Siden åbningen af Danmarks nye gratis lastbilmarked, brugtelastbiler.dk, har mange professionelle annoncører forespurgt på muligheden for automatisk indrykning og vedligeholdelse af de gratis annoncer.

Det er en afgørende del af konceptet bag BrugteLastbiler.dk, at systemet skal indrettes efter brugernes behov så brugerne slipper for at tilpasse sig til systemet. Derfor har Lars Mortensen, som står bag det nye danske lastbilmarked på nettet, hørt de mange forespørgsler. I samarbejde med én af Danmarks førende lastvognsforhandlere, har BrugteLastbiler.dk derfor udviklet nye muligheder for automatisk import af annoncer som nu tilbydes til alle interesserede forhandlere.

Mulighederne er mange. Blandt andet har alle brugere af det kendte forhandlersystem LiteBase nu mulighed for at tilkøbe et modul, som gør det muligt at indrykke/vedligeholde annoncer på BrugteLastbiler.dk direkte fra LiteBase nøjagtig som mange LiteBase brugere i forvejen fører automatisk vedligeholdelse af annoncer på andre lastbilmarkeder.

Visse autoriserede forhandlere bruger imidlertid ikke standardsystemer som eksempelvis LiteBase, men har i stedet deres egne specialudviklede salgssupportsystemer. Også hér er der heldigvis mulighed for automatisk indrykning/opdatering af annoncer på BrugteLastbiler.dk. Faktisk samarbejder BrugteLastbiler.dk i skrivende stund med én af Danmarks største autoriserede lastvognsforhandlere om netop udvikling og implementering af et plugin til forhandlerens salgssupportsystem, som vil gøre det muligt at annoncere automatisk på BrugteLastbiler.dk direkte fra forhandlerens salgssupportsystem.

Udover gratis indrykning af annoncer, tilbyder BrugteLastbiler.dk også gratis live eksport af annoncedata. Som en tredje mulighed for at lette lastbilforhandlernes daglige arbejde, giver BrugteLastbiler.dk således annoncører mulighed for automatisk eksport af de annoncer, der indrykkes direkte på BrugteLastbiler.dk så de eksporterede data kan bruges til automatisk vedligeholdelse af annonceindrykninger på andre internetbaserede lastbilmarkeder. Det eneste man dermed skal gøre manuelt, er at indrykke gratis annoncer på BrugteLastbiler.dk og bede de andre annoncemarkeder lave automatisk import af annoncedata direkte derfra.

Med de mange muligheder for import/eksport af annoncedata, har BrugteLastbiler.dk således lettet mange lastvognforhandleres daglige arbejdsdag. Kort og godt behøver de enkelte lastbilforhandlere nu kun at indtaste annoncerne ét sted – enten i forhandlernes egne salgssupportsystemer eller via de gratis annonceindrykninger på BrugteLastbiler.dk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *