Ny stor kontrakt til danske Green Cargo

Det statsejede svenske logistikoperatører, Green Cargo, har netop vundet en større ordre om distribution af toldgods til en række færger i Danmark. Godset ligger på et fælles–nordisk toldlager hos Green Cargo i Helsingborg.

– Vi kæmpede om ordren på lige fod med andre transportfirmaer, og vores tilbud og set–up var tilsyneladende det bedste. Denne situation vil vi forhåbentlig se flere gange i løbet af de kommende år.

Sådan siger Carsten Moberg, logistikchef i Green Cargos danske datterselskab.

Selv om Green Cargo er et stort jernbaneselskab, er det danske selskab først og fremmest et logistikfirma.

– Vores primære opgave er tredjeparts logistik også kaldet TPL, forklarer Carsten Moberg.
– Vi tilbyder tredjepartslogistik til virksomheder, som har behov for oplagring og distribution. Vi styrer hele flowet af varer og informationer mellem kunden og dennes kunde, samt styring af varestrømmene.

Alligevel har den seneste ordre medført, at man har måttet investere i fire nye trailere, så man kan servicere den nye kunde på det danske marked og så sættes trailerne ind i et lukket system, som kører returlæs med tilbage til Sverige.
– Med lukket system mener jeg, at vi kører turene som en fast rute med 6–7 større kunder. Dette set–up betyder, at vi også på prisen vil kunne hamle op med de store Sveriges–transportører som Schenker, Danzas og DFDS Transport.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *