Post-Oscar til Post Danmark

Post Danmark vandt i aftes en World Mail Award, som er postbranchens svar på Oscar-statuetterne. Den store prisfest fandt sted på Radisson Blu Scandinavia i København, hvor postvirksomheder fra hele verden dystede om priser i 12 forskellige kategorier.

– Jeg er meget stolt og glad over denne internationale anerkendelse, som viser, at vi hører til i den postale superliga, og at der står international respekt omkring Post Danmarks arbejde, siger Claus Madsen, chef for Markedsudvikling i Post Danmark Erhvervskunder.

Han var med til at modtage prisen for produktet Adresseløs Flex . Den præmierede løsning gør det bl.a. muligt at sende til meget specifikke målgrupper med geografisk nøjagtighed.

Posten Norden, hvoraf Post Danmark er en del, var som det eneste postselskab nomineret i hele fem kategorier, og det var 5. år i træk, at Post Danmark vandt.

– Det er en kæmpe cadeau til virksomhedens innovationsevner og bekræfter, at vores medarbejdere er best in class , når det gælder nytænkning af produkter og ydelser, som matcher kundernes behov, siger Claus Madsen.

Derudover vandt en anden virksomhed i Posten Norden-koncernen, Strålfors, en World Mail Award for løsningen eComOne en løsning, som i Post Danmark-regi også blev præmieret i både 2008 og 2009.

Yderligere oplysninger :
Kommunikationsrådgiver Morten O. Nielsen, Post Danmark, på tlf.: 33 61 60 11.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *