Posten bliver forsinket af snevejr men juleposten kommer frem

Det kraftige snevejr, der ramte Danmark mandag aften og nat, giver store forsinkelser i omdelingen af breve og pakker. Op mod 25 % af de indleverede breve og 20 % af de indleverede pakker kan blive forsinket i dag. Post Danmark sætter nu alt ind på, at de julebreve og pakker, der er sendt af sted inden julefristen den 20. december, kommer frem inden juleaften.

– Snefyldte og glatte veje gjorde det i går svært for os at samle posten ind fra kunder, filialer og postkasserne og få den frem til vores brev- og pakkecentre. Det betyder, at en del af posten slet ikke er kommet ud til postområderne i dag. Samtidig har postbudene fortsat svært ved at omdele posten mange steder på grund af is, sne og manglende rydning, siger Lars Kaspersen, kommunikationschef i Post Danmark.

Den overliggende post i brev- og pakkecentrene bliver nu sorteret, og postbudene vil have brevene og pakkerne med ud på ruten i morgen. På trods af udsigt til mere sne i de kommende dage, er Post Danmark fortrøstningsfulde i forhold til at få juleposten frem.

– Vi gør alt, hvad vi kan for, at den julepost, der blev sendt senest mandag, kommer frem til juleaften. Vejret ser ikke for godt ud, men vi har indsat alt disponibelt mandskab, som knokler på for at få juleposten i hus. Det er koldt og hårdt arbejde, så send dit postbud et ekstra smil i disse dage. Og så kan vi kun opfordre til, at der bliver ryddet og saltet på veje og fortove, så postbudene kan få posten godt og sikkert frem, siger Lars Kaspersen.

Postbudene har sidste omdelingsdag den 23. december. Man kan følge postsituationen på www.postdanmark.dk under Dagens Post .

Yderligere information hos pressechef Morten Nielsen på tlf. 33 61 60 13.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *