RFID i forsyningskæden – konference 28-02-2006

Benyt lejligheden til at blive opdateret fra en af Europas førende kæder på RFID–området:

Metro Group´s RFID Innovation Center, Manager Philip Blome, vil på konferencen den 28–02–2006 på Teknologisk Institut give en indføring i
The Metro (DE) – RFID experience:

Metro Germany is one of the major actors in RFID in Europe. The upstart from November 2004 and present status per February 2006, including the further rollout plans for suppliers to Metro Germany

– Lessons learned from the start up till now, pallet tagging now leading to case tagging
– EPCglobal GEN1 and GEN2
– Demands to suppliers (also Danish).
– Experiences learned in the testing lab: typical failures, useful tricks to overcome difficulties etc.

Det vil blive en spændende og erfaringsmættet dag, hvor også en række interessante danske og svenske RFID cases og erfaringer vil blive gennemgået f.eks.,

Arla Foods´ logistikdirektør Aksel Poulstrup vil gennemgå deres erfaringer fra pilotprojektet LOGG
– Forsvarets Materieltjeneste v/major Jens–Jørgen Mølvig vil belyse hvorledes data fra RFID skal læses ind i ERP systemer, tale om de specielle sikkerhedsforhold, som er unikke for Forsvaret, samt fortælle om eksperimenterne med AKTIV RFID.
– Fra IKEA rapporteres om et pilotprojekt, som Lunds Tekniska Högskola har medvirket til samt deres erfaringer med RFID på centrallageret i Helsingborg.

RFID er et stykke fra at være en problemfri teknik, der kan købes hyldefærdig, og det er en kendt sag, at RFID–signaler kan være vanskeligt læsbare i forbindelse med især væsker og metaller. De fysiske forhold som lagerindretning, emballagens udformning, placering af RFID–tags og læseudstyr påvirker læsbarheden, og der er derfor stort behov for at fastlægge metoder og fysiske omstændigheder, som sikrer 100 % læsbarhed.

På temadagen vil der endvidere blive givet et overblik over den internationale udvikling inden for RFID teknologien og EPCglobal standarden.

Teknologisk Institut, Emballage og Transport åbnede i 2005 et EPCglobal test–center, hvor virksomheder kan få afprøvet egne produkter, for at sikre sig at de valgte løsninger virker. Der vil blive lejlighed til at besøge det nye RFID test–center og se en demonstration af teknologien.

Besøg hjemmesiden http://www.teknologisk.dk/konferencer/17811, hvor tilmelding kan foretages og det samlede program kan ses.

Konferencen afholdes den 28–02–2006 på Teknologisk Institut, Indgang 8, lokale 80 – kl. 9 – 17.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *