Roterende og stærk nyhed fra Logitrans

Med lanceringen af Logitrans´ nyudviklede rotator åbnes mange nye muligheder, når der skal vippes og roteres forskellige kasser og genstande!

Rotatoren fås i to modeller en klassisk model med gafler og en helt ny model med multikonsol. Der er dermed nærmest ikke den kasse eller genstand, som ikke kan håndteres!

"Vores nye rotator er en uundværlig medspiller i enhver virksomhed, hvor der er behov for at tømme og fylde kasser eller dreje forskellige genstande! Samtidig kan den som noget helt nyt og unikt på markedet håndtere op til 1000 kg!", siger Per Karlsmose, Salgs– og Marketingdirektør hos Logitrans A/S.

Den klassiske model med gafler gør det muligt at dreje og vippe forskellige kasser og gitterbokse, så brugeren kan nå indholdet uden at strække sig og belaste ryggen. Kassen kan også vendes med bunden i vejret, så den tømmes fuldstændigt.

På rotatoren med multikonsol kan forskellige emner, f.eks. værktøj, fastspændes og roteres. Modellen kan tilpasses kundens helt specielle behov.

Rotatorens controller giver brugeren garanti for en præcis og kontrolleret rotation og samtidig en nem programmering af vippegrader og rotationshastighed. Controlleren har ingen relæer og sliddele og er derfor nem og billig at vedligeholde. Samtidig sikrer controlleren en reduktion af strømforbruget med 50%.

"Rotatoren sætter fokus på brugerens arbejdsvilkår! Rotatoren kan spare mange dårlige rygge og er modtaget med stor glæde blandt vores kunder!", afslutter Per Karlsmose samtalen.

Logitrans–produkterne forhandles i Danmark af NP Trucks med afdelinger i Horsens (75 64 75 00) og Roskilde (46 75 76 00)
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *