Sæsonen for polar sejlads kræver de LRIT rigtige løsninger

Med sæsonen for de korteste ruter mellem Atlanterhavet og Stillehavet startende nu, skal redere overveje at bruge LRIT-terminaler udviklet til arktisk sejlads!

Komplet A4 Sea Area kommunikations dækning via Iridium satellit netværk er nødvendigt.
Alle elektroniske og mekaniske komponenter i BlueTraker® LRIT Artic, er specielt udvalgt til den lave driftstemperatur, da navigering disse ruter betyder, navigering i SeaArea A4, hovedsageligt lige nord og syd for omkring 70 breddegrader og gennem det arktiske område, hvor Iridium satellit netværk er det eneste valg for kommunikation og al elektronik er udsat for stress, på grund af de ekstreme vejrforhold.

Navigering gennem arktiske områder kræver LRIT-terminaler, der passer til opgaven og BlueTraker® LRIT Arktic er det eneste valg. Udover standard BlueTraker® LRIT IMO-kompatible funktioner og funktionaliteter, tilbyder BlueTraker® LRIT Arctic en række enestående fordele.

BlueTraker® LRIT Arktic er verdens eneste LRIT-terminal, som muliggør drift i de ekstremt kolde miljøer i de arktiske områder. Den er modstandsdygtig overfor underafkøling i de ekstreme miljøer, og modstår med succes den arktiske chill-faktor (effekten af arktiske vind på eksponeret elektronisk udstyr).

BlueTraker® LRIT Arctic terminalen kan operere i ekstremt kolde miljøer med temperaturer ned til -55 °C. Den er banebrydende indenfor LRIT drift under ekstreme forhold.

For yderligere info om BlueTraker programmet kan ScanMarine DK kontaktes på telefon +45 8194 9821 eller på mail: info(at)scanmarine.dk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *