Scandlines slår dørene op for ny BorderShop i Rostock den 31. maj

Der arbejdes på højtryk ved havnen i Rostock for øjeblikket. Den 31. maj i år slår færgerederiet Scandlines nemlig dørene op for den nye 1.200 kvadratmeter store BorderShop i Rostock.

Der er noget stort i gang ved havnen i Rostock. Det dansk-tyske rederi Scandlines udvider nemlig sin detailforretning betragteligt, når rederiet den 31. maj 2011 åbner op for et nyt medlem af den velkendte BorderShop-familie. Den nye butik får et shoppingareal på 1.200 kvadratmeter og bygger videre på det populære koncept fra søsterbutikkerne i Puttgarden og Sassnitz. Nybyggeriet omfatter også et nyt parkeringsanlæg med 65 p-pladser og 6 busholdepladser.

Investeringen i den nye BorderShop er et vigtigt led i rederiets ambitiøse planer om at styrke aksen mellem København og Berlin. Med en investering på 1,7 milliarder kroner i to nye superfærger, der indsættes til næste år, samt havneudvidelser i Gedser og Rostock satser Scandlines benhårdt på at udvikle den østlige korridor, der giver store kundefordele med hensyn til både rejsetid og brændstoføkonomi.

Scandlines¹ kundeundersøgelser viser, at mange kunder efterspørger muligheden for at kunne handle i Rostock som et naturligt stop på deres rejse. At efterspørgslen fra kunderne er til stede, er rederiet derfor ganske skråsikker på: ²Folk kan godt begynde at finde soveposerne frem fra loftet, for vi regner med store kødannelser og en regulær shoppingepidemi, når kunderne ser vores specielle åbningstilbud², udtaler Kerim Lindved Aydin, Head of Retail i Scandlines.

De høje forventninger skal blandt andet indfries gennem rederiets mange åbningstilbud samt en række specielle færgebilletter, der skal lokke shoppingglade danskere til i måneden efter åbningen. Det drejer sig blandt andet om en 1-dags billet fra 699 kroner, der giver 300 kroner i kontanter på vejen tilbage. Derudover tilbyder Scandlines også en endagsbillet i uge 23 til 250 kroner med udrejse fra Gedser mandag til torsdag klokken 13.00 og retur fra Rostock klokken 17.00.

Læs mere om rederiet Scandlines og BorderShoppen på henholdsvis www.scandlines.dk og www.bordershop.dk.

Scandlines blev grundlagt i 1998 og er et af Europas største rederier. Scandlines’ kerneforretning består af transport af personer og fragt i trekantsområdet mellem Tyskland, Danmark og Sverige samt på ruterne til de baltiske lande og Finland. Scandlines transporterede i 2010 12,4 millioner passagerer samt 2,8 millioner personbiler og 800.000 lastbiler og trailere, med det hovedmål for øje at yde en effektiv, pålidelig og konkurrencedygtig transportservice.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *