Se tv i S-toget

Nyheder, trafikinformation og underholdning ruller hen over tv-skærme i S-toget fra mandag 14. juni.

Bliv opdateret på de seneste nyheder, få check på, hvad der sker i byen, og lad kokken Henrik Boserup tage ansvaret for aftensmaden.

Sådan lyder det nyeste tilbud fra DSB S-tog. Fra mandag den 14. juni kører der levende billeder over skærme i toget, og på programmet står en række tilbud til kunderne: nyheder fra DR, dagens vejrudsigt, servicemeddelelser og trafikinformation fra S-tog og Mad på farten .

»Målet med at sende tv i toget er at give kunderne mere tid i hverdagen. De får information, de kan bruge til at få dagligdagen til at hænge sammen, og samtidig mulighed for at udnytte tiden, mens de sidder i toget,« siger salgsdirektør Niklas Marschall, DSB S-tog.

Gør hverdagen nemmere
»Vi gør det nemmere at få et overblik over, hvad der foregår i byen, og hvordan trafikken kører. Er man udgået for ideer til aftensmaden, kan man sende en sms og få tilsendt indkøbslisten til de retter, Henrik Boserup tilbereder på skærmen. Opskriften kan man finde på nettet. Med tv har vi en unik platform til at komme ud til kunderne med en masse nye løsninger, som kan gøre deres hverdag nemmere, og jeg har store forventninger til det,« siger Niklas Marschall.

Reklamer giver fordele
Indholdet er mikset sammen i blokke af 20 minutters varighed og tilsat underholdning og reklamer. Men kunderne behøver ikke at frygte for høj lyd og et massivt bombardement med kommercielle budskaber:

»Lydniveauet er lavt, så man kan tale sammen uden at blive generet. Det har vi fået målt af en lydekspert. Vi er meget bevidste om, at kundernes forhold til reklamer er ambivalent. Derfor udgør reklamerne kun 30 procent af sendefladen. Men der er også fordele ved reklamerne. De giver os mulighed for at få interessante samarbejdspartnere, så vi kan tilbyde nye, spændende løsninger til kunderne,« siger Niklas Marschall.

Nye stillezoner
Foretrækker man at rejse i tavshed, er der nu indrettet to stillezoner i hvert togsæt én i hver ende af toget.

Tv i S-toget tilbydes i samarbejde med DR Update og Commute Media, som også står bag det gratis internet i S-toget.

Fra den 14. juni kan du se tv i 18 S-tog. Skærmene installeres løbende og vil findes i alle S-tog inden årets udgang, alt i alt kommer der 2.764 skærme op i S-togene.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *