Siemens og DB Schenker Logistics enige om en global rammeaftale for lagerlogistik

Siemens og DB Schenker har indgået en rammeaftale for lagerlogistik og løfter dermed virksomhedernes forretningsforhold inden for kontraktlogistik op på globalt plan.

Siemens er ved at omstrukturere setuppet bag sin lagerlogistik på verdensplan. Målet er et fleksibelt og omkostningseffektivt lagernetværk af høj kvalitet. Siemens ønsker fremover at fokusere på færre foretrukne leverandører, med hvem de grundlæggende betingelser for opbevaring er blevet aftalt på forhånd. DB Schenker er den første udbyder af kontraktlogistik, som Siemens har udvalgt til at indgå en sådan rammeaftale med.

Den globale rammeaftale dækker de væsentligste vilkår og betingelser og kommer til at gælde for alle Siemens forretningsenheder på verdensplan. Forberedelse og indgåelse af nye kontraktlogistikaftaler kommer til at følge disse foruddefinerede betingelser, som også vil danne rammen om hele processen. Dette aftalegrundlag skal give hurtigere og enklere kommercielle forhandlinger og lette diskussionen om forretningsbetingelser, så Siemens kan optimere sit globale netværk.

Robert Walpole, Senior Vice President Contract Logistics, DB Schenker, siger: “Dette er et vigtigt skridt i udviklingen af vort forretningsforhold og -grundlag. Den globale rammeaftale repræsenterer et klart tilsagn fra begge parter om at arbejde endnu tættere sammen på globalt plan. Det vil give os mulighed for at levere endnu mere kundefokuserede løsninger til Siemens lagernetværk.”

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *