Sneen forsinker posten i hele landet

Det kraftige snevejr giver store problemer med at få posten frem. Værst ser det ud på Fyn, i Sydjylland samt i Midt- og Vestjylland. Borgere i hele landet må dog forvente forsinkelser i udbringningen af breve og pakker.

– Der har i aftes og i nat været store forsinkelser på at få breve og pakker transporteret over Fyn. Desuden har vi mange steder ikke været i stand til at tømme postkasserne eller hente posten hos erhvervskunderne, siger Lars Kaspersen, kommunikationschef i Post Danmark.

Han vurderer, at op mod en tredjedel af alle breve og pakker vil være forsinket, fordi de slet ikke er nået frem til postbudene. Hertil kommer alle de breve og pakker, som postbudene ikke kan omdele, fordi vejret gør det umuligt at komme frem.

– Vi gør, alt hvad vi kan for at få posten frem, der hvor det er muligt. Men særligt glatte og snefyldte veje og fortove gør det svært for biler og postbude at komme frem. Hvis vejrudsigten holder, er det dog min forventning, at den forsinkede post kan omdeles i morgen, siger Lars Kaspersen.

Post Danmark forventer, at juleposten på trods af dagens snevejr nok skal nå frem inden jul. De opfordrer dog folk til at sende julekort og pakker hurtigst muligt for at være på den sikre side. På postdanmark.dk kan man under Dagens post indtaste sit postnummer og få den aktuelle status for postuddelingen i ens område.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *