Sporarbejde ved Snekkersten Station

Banedanmark skal om kort tid udskifte tre sporskifter og ca. 100 meter spor i den sydlige ende af Snekkersten Station, da både spor og sporskifter er slidt. Vi går i gang fredag den 22. august, og vi regner med at være færdige med hovedparten af arbejdet mandag den 25. august. I denne periode arbejder vi i døgndrift. Det resterende sporarbejde udfører vi fra den 25. august. Dette arbejde foregår i dagtimerne.

Sådan gør vi
Vi fjerner sporskifter, skinner, sveller og skærver. Derefter monterer vi de nye sporskifter, lægger nye sveller og skinner og nye skærver.
Sporskifter, skærver, grus og andre materialer køres til oplagspladsen ved rundkørslen på Borupgårdsvej med lastbil, og de gamle sporskifter, skinner, skærver og jord køres væk på samme måde.

Undskyld vi forstyrrer
Vi kan desværre ikke undgå at støje, når vi tager spor og sporskifter op og læsser skærver af. Desuden kan arbejdet medføre støvgener i mindre omfang. Banedanmark beklager de gener, du som nabo kan opleve, og håber på din tålmodighed.

Trafikændringer på Lokalbanen
På grund af sporarbejdet kører Lokalbanen i dagene 22. – 24. august fra et andet spor end normalt. Du kan se mere om dette på www.lokalbanen.dk.

Yderligere information
Har du spørgsmål i forbindelse med arbejdet, kan du kontakte byggeledelsen på tlf. 4177 3653 eller e-mail xjn@bane.dk. Samme telefonnummer kan benyttes uden for normal arbejdstid.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *