Sti til krydsning af Ballerup Byvej

I august starter arbejdet med at bygge en stitunnel under Ballerup Byvej til cyklister og fodgængere.

Den kommer til at ligge i kanten af Hjortespringkilen mellem Ballerup og Måløv og kommer dermed til at forbinde et rutenet af rekreative stier. Det er meningen, at disse stier skal give såvel lokale borgere som turister mulighed for på en behagelig måde, at komme til både grønne områder og strande.

Ballerup Byvej er en meget trafikeret vej, som ikke umiddelbart kan krydses af cyklister. Derfor vil tunnelen gøre det langt mere sikkert at komme på tværs af Ballerup Byvej.

Der har i planlægningsperioden været et godt samarbejde med Ballerup Kommune, som har givet udtryk for, at de vil anlægge de tilsluttende stier umiddelbart efter tunnelen står færdig.

Vi forventer at de første cyklister kan køre gennem tunnelen inden jul , fortæller projektleder i Vejdirektoratet Niels Koefoed, som også siger, at Ballerup Byvej vil blive indsnævret i byggeperioden.

Der vil dog være åbent for trafik i hele perioden, men det kan ikke undgås, at påvirke trafikken. Vejdirektoratet beder om forståelse for dette, samt at der bliver taget hensyn til de, som arbejder på vejen.

For mere information:
Projektleder i Vejdirektoratet Niels Koefoed, tlf.: 7244 2620

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *