Stor ordre til Swisslog fra Volvo Personvagnar

Logistikvirksomheden Swisslog har modtaget endnu en ordre fra Volvo. Ordren omfatter udskiftning af automatkraner i Volvos centrallager for reservedele i Torslanda, der også distribuerer komponenter til Renault og LandRover i Skandinavien.

Nu er de 6 automatkraner ved at være udtjente efter 20 års tro tjeneste. En opdatering med nye 28 meter høje og meget hurtige automatkraner løfter Volvo´s anlæg op til tidssvarende niveau, fortæller Lars Jacobsen, salgsingeniør hos Swisslog.

Vi udskifter én kran ad gangen under driften, moderniserer den elektroniske styring og bibeholder det overordnede lagersystem, fortsætter Lars Jacobsson.
Udskiftningen af kranerne tager fem måneder og skal være afsluttet før årsskiftet.

Volvo Personvagnars centrallager i Torslanda distribuerer til Volvo–forhandlere i Europa samt til egne lagre og importører over hele verden.
Automatlageret indeholder 36.000 pallepladser med 110.000 artikler.

Om Swisslog
Swisslog er en førende, global virksomhed inden for logistik og automatisering samt konsulentvirksomhed med løsninger til Lager og Distribution samt Healthcare. Swisslog er repræsenteret i 23 lande og har kunder i 50 forskellige lande. Hovedkontoret for Swisslog Northern Europe ligger i Gøteborg og har ca. 200 medarbejdere i Sverige, Norge og Danmark.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *