Swisslog har fået betydelig ordre fra Coca-Cola Amatil, Australien

Coca–Cola Amatil, Coca–Colas største tappeanlæg for Asien og Stillehavsområdet, har indgået kontrakt med Swisslog som totalentreprenør for planlægningen og realiseringen af et automatisk distributionscenter tæt på hovedkontoret i Sydney. Projektet i Northmead har en ordreværdi på ca. 200 MSEK.

Coca–Cola Amatil (CCA) har tidligere indgået kontrakt med Swisslog vedr. lignende anlæg i Melbourne, Australien og Auckland, New Zealand. Nu fortsætter CCA med at investere i sin forsyningskæde ved at bygge et nyt automatiseret distributionscenter i Northmead, Australien.

Distributionscenteret, der vil blive opført på det eksisterende tappeområde, forventes at åbne medio 2008 og vil kunne rumme ca. 55.000 palle pladser.

Anlægget skal udstyres til automatisk lastning for hurtigt at forsyne forhandlere og det manuelle distributionscenter ved Eastern Creek med drikkevarer. CCA har også indgået en fælles licensaftale for Swisslog`s standardsoftware, WarehouseManagerTM og AutomationManagerTM. Aftalen giver CCA tilladelse til ubegrænset brug af Swisslog`s WMS–produkt for alle lagre i Australien og New Zealand.

"Med det nye distributionscenter vil vi kunne reducere omkostningerne betydeligt og forbedre vores kundeservice, på samme måde som det er lykkedes i Melbourne – et anlæg, der fungerer helt efter forventningerne", siger Bruce Herbert, Logistik– og Produktionsdirektør, Coca–Cola. "Swisslog er glade for fortsat at kunne støtte CCA på vejen mod en velfungerende forsyningskæde, siger Charles Teissonnière, Præsident Swisslog Logistics Solutions Division. "Vi designer og leverer det automatiske udstyr, forsyner kunden med vores software til automatisk og manuel håndtering, og vi har vores personale på plads til opretholdelsen af Coca–Colas drift. Det er, hvad vi kalder et rigtigt partnerskab", tilføjer han.

 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *