Swisslog skal udvide og automatisere Denners distributionscenter i Mägenwil

Denner, den førende schweiziske fødevarediscountkæde, har valgt Swisslog som hovedleverandør i forbindelse med udvidelsen og automatiseringen af deres eksisterende distributionscenter i Mägenwil samt til implementeringen af et nyt lagerstyringssystem. Ordreværdien beløber sig til ca. CHF 45 millioner.

Denner udvider og automatiserer distributionscenteret i Mägenwil for at imødekomme den stigende vareefterspørgsel i butikkerne. Udvidelsen vil tredoble distributionsplatformen mht. volumen og varestrøm samt give en mere effektiv logistik. Byggeriet forventes at starte foråret 2006 og det større anlæg forventes at tages i brug til efteråret 2007.

Som hovedleverandør skal Swisslog varetage planlægning, konstruktion og idrifttagning af anlægget. Projektet består af forskellige tekniske systemer til lagring, transport og plukning samt konstruktionen af anlægget og implementeringen af lagerstyringssystemet baseret på Swisslogs standardsoftware WarehouseManager TM og AutomationManager TM. Kernen i projektet er plukkelageret med 19.300 pallepladser og "CaddyPick", et af Swisslogs egne produkter. "CaddyPicks" er automatisk styrede køretøjer, der tillader en effektiv plukning af passende transportenheder til hver enkelt butik.

"Den kommende udvidelse vil generere tilstrækkelig lagerkapacitet til de næste 12 år og reducere logistikudgifterne væsentligt pga. den afledte effetktivitetsstigning", siger Arthur Mathys, logistikansvarlig hos Denner. "Med det storstilede Denner–projekt vil Swisslog være i stand til at styrke sin førende position inden for detailhandlen. Det bekræfter, at vi har valgt den rette strategi for Swisslog" siger Swisslogs CEO, Remo Brunschwiler.

Om Swisslog
Swisslog er en førende global virksomhed inden for logistik, automation og konsulentvirksomhed med fokus på løsninger inden for lager, distribution og healthcare. Swisslog Northern Europe, med hovedkontor i Göteborg, har ca. 115 ansatte i Danmark, Norge og Sverige..

 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *