Togbusser i Kr. Himmelfart på Østfyn ved anlæggelsen af stitunnel ved Langeskov

I forbindelse med den kommende station ved Langeskov skal der blandt andet laves en stitunnel under jernbanen. Det arbejde fortsætter Banedanmark med i Kr. Himmelfart samtidig med, at der er lukket for togtrafik i forbindelse med sporrenoveringen på Vestfyn. Der vil derfor være togbusser mellem Nyborg og Fredericia fra 14. maj kl. 21:00 til 17. maj kl. 5:00. Hen over påsken arbejdede Banedanmark i døgndrift med etableringen af den kommende station ved Langeskov. Arbejdet med at etablere en ny stitunnel, der går ind under selve jernbanen, kunne desværre ikke færdiggøres i påskens sporspærring. Den del af arbejdet, som kræver, at der ikke kører tog imens, bliver nu udført i Kr. Himmelfart samtidigt med, at sporene er spærret på Vestfyn.

Steen Neuchs Vedel, direktør Anlæg & Fornyelse, Banedanmark:

”Det er rigtig ærgerligt, at vi ikke kunne færdiggøre stitunnellen ved Langeskov i påsken. Jeg skal meget beklage de ekstra gener, som passagererne nu får, ved at sporet også spærres over Østfyn fra den 14. maj til den 17. maj.”

”Hen over Kr. Himmelfart skal vi først og fremmest have færdiggjort væggene til tunnellen og betondækket til at bære jernbanesporene, og disse arbejder kan desværre ikke udføres, imens der kører togtrafik.”

”Vi udfører derfor det arbejde, der kræver spærring af sporet i Kr. Himmelfart samtidig med, at der er spærret for togtrafik på Vestfyn som del af sommerens sporrenovering.”

Tjek rejseplanen og www.dsb.dk
Passagererne opfordres til at holde sig løbende orienteret på www.dsb.dk og på www.rejseplanen.dk, der inden for de nærmeste dage vil være fuldt opdateret også med ændringer ved Østfyn.

Banedanmark arbejder fortsat frem mod, at den nye station ved Langeskov er færdig i løbet af september 2015.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *