Transportfolk får transportjob i nettet

Transportjob.dk er åbnet med direkte adgang til selv at skrive jobannoncer og søge transportjob uden komplicerede mellemled

Hele det danske transporterhverv med leverandører og tilknyttede virksomheder får nu en direkte mulighed for at søge nye medarbejdere uden komplicerede mellemled. Med den nye web–side, transportjob.dk, som netop er åbnet, får man fri adgang resten af året til at bringe et ubegrænset antal jobannoncer. Dertil kommer adgang til jobsøgernes kontaktoplysninger som for eksempel telefonnummer og e–mailadresse. – Med internettet ligger en jobbørs for transportfolket jo lige for, siger en af initiativtagerne, Jesper Christensen fra trafik–transport.dk I/S.
– For at gøre transportjob.dk endnu mere interessant, får man ud over mulighederne for et ubegrænset antal jobannoncer og adgang til kontaktoplysninger fra jobsøgere også fri adgang til transportnyhederne.dk.

Konkurrencedygtig på funktion og pris

transportjob.dk er baseret på, at brugerne klarer så meget som muligt selv. Derfor har designerne af den nye jobbørs for transportfolket set meget på funktionalitet og enkelthed. Det betyder også, at omkostningerne er holdt helt i bund, så prisen for at bruge transportjob.dk er yderst konkurrencedygtig set i forhold til andre jobbørser på internettet. For virksomheder, der søger nye medarbejdere, ligger omkostningerne for at udnytte transportjob.dk fra 1. januar 2005 på under tusind kroner om året inklusiv fri adgang til transportnyhederne.dk, mens det er gratis for jobsøgere at bruge transportjob.dk. Jobsøgere får ikke fri adgang til transportnyhederne.dk. De må som alle andre betale abonnement.

Også på tryk – uden merpris

– transportjob.dk er grundlæggende baseret på internettet. Men vi ved også, at en del transportfolk på grund af deres arbejde ikke lige er ved en computer. Derfor bringer vi udvalgte og aktuelle jobannoncer i LastbilAvisen hver måned. Vel at mærke uden merpris, siger Jesper Christensen.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *