Transportstrejke i Norge

Der er udbrudt konflikt på transportområdet i Norge mellem Logistikk og Transportindustriens Landsforening (LTL) og Norsk Transportarbeiderforbund (NTF). Det har bl.a. ramt Posten Nordens selskab i Norge, Tollpost Globe.

Tollpost-terminalen i Oslo er lukket under strejken, og dermed er eksporten af pakker og pallegods til og fra Norge berørt af konflikten. Det meste af transporten af gods til og fra Norge er derfor indstillet, indtil konflikten afblæses. Der er endnu ikke aftalt nye møder mellem parterne.

Postpakker til Norge indleveret på posthuse og i postbutikker modtages som normalt og vil som udgangspunkt ikke være berørt af konflikten. Erhvervskunder, der anvender Post Danmarks Bulk-Split-løsninger og sender pallegods, vil være ramt af strejken, mens Post Danmarks øvrige pakkeprodukter til Norge indtil videre ikke er berørt.

DPD’s eksportpakker og pallegods til Norge er direkte ramt af konflikten.

Pakke- og pallegodsforsendelser til Norge, der allerede i fredags er indleveret, vil blive opbevaret, men det er ikke muligt, at opbevare yderligere gods, hvorfor Post Danmark og DPD ikke modtager berørte forsendelser til Norge, så længe strejken pågår.

Vi følger situationen nøje, og på postdanmark.dk, dpd.dk og tollpost.no kan man se den aktuelle situation for transport af forsendelser til og fra Norge.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *