Vær med til at redde liv i trafikken!

Kører du bus, lastbil eller blot almindelig personbil og er du bekendt med de blinde vinkler , vil du gøre klogt i at investere i CCD-KIT5. Vi i Deltaco sætter pris på en høj trafiksikkerhed, så hvis du er chauffør, kan du derfor være med til at øge denne, ved at købe vores nye produkt.

Med det nye CCD-kamerasystem kan du som bilist gøre dig selv og cyklisterne en tjeneste. Du vil føle dig mere sikker, når du drejer ad hjørner, eksempelvis i en lysregulering, hvor udsigten til cyklister ofte er meget ringe.

Med det nye kamerasystem kan hvert sidespejl få monteret et kamera, samt to bagerst på køretøjet som vil gøre det lettere at bakke. De 4 kameraer er nu monteret forskellige steder på bilen alt efter eget ønske, og kan iagttages inde i selve førerrummet, hvor man monterer den smarte justerbare 9 wide screen skærm som har en opløsning på 680×234 (RGB).

De 4 kameraer er delt op på skærmen, så man kan følge dem samtidig (quad tilstand) dog er det ikke nødvendigt, at alle kameraer er tilsluttet på en gang.

Systemet har også relæindgange, hvilket gør at skærmen tilpasser sig kameraerne og fremviser netop den pågældende handling køretøjet er i færd med. F.eks. er kameraerne slukkede under normal kørsel, men når man bruger blinklyset, tænder den pågældende sides kamera og man kan derfor se på skærmen, hvad der kommer kørende i netop den side. Sættes køretøjet i back-gear, registreres det på de bagerste kameraer.

Lige gyldigt hvor stort et køretøj du har, bliver montagen ikke et problem, da der følger 15 meter kabel med til hvert kamera.

Selve betjeningen af udstyret er let tilgængeligt foregår via en lille smart fjernbetjening.

Artikelnummer: CCD-KIT5 – Cirkapris til slutkunden inkl. moms 4.195,-

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *