Danmarks første webshop med stregkodeudstyr og synlige priser!

Kunder inden for industri, transport og logistik, fødevareindustri og detailhandel har taget godt imod den webshop, som PCSYS søsatte i efteråret. Som noget enestående kan man se priser på produkterne.

Nu kan logistikfolk fra et bredt spekter af brancher købe bl.a. stregkodescannere, etiketprintere og håndterminaler via PCSYS’ webshop.

Web–shoppen henter dagligt og automatisk distributørdata, så information om priser og produkter altid er opdaterede, og så der ikke er udgåede varer i sortimentet. Desuden kan kunderne se lagerstatus.

Som noget helt usædvanligt er prisoplysninger fuldt synlige. Hermed har indkøbere direkte adgang til alle relevante informationer og kan med det samme få fuldt overblik over både udgifter og leveringstider.

Webshoppen omfatter ca. 10.000 varenumre.

Begejstret leverandør
Webshoppen rummer produkter fra førende leverandører af forskellige typer udstyr, bl.a. Zebra, Symbol og Intermec

Hos Intermec’s danske datterselskab er man begejstret:

"PCSYS er den første Intermec–forhandler, som gør produktpriser fuldt tilgængelige.

Derfor betyder webshoppen et kvalitativt nyt skridt i retning af åbenhed og giver hermed kunderne et optimalt beslutningsgrundlag for indkøb," siger Carina Christoffersen, Channel Partner Manager i Intermec Technologies A/S.

"Det er et rigtig godt værktøj, der kommer kunderne til gode, når de søger information om produkter og planlægger indkøb.

Som noget unikt er PCSYS’ webshop på dansk, hvor mange producenter kun har engelske produktbeskrivelser," siger Carina Christoffersen.

Intelligente kunder og tilfreds direktør
Webshoppen har været i luften i godt tre måneder og den foreløbige evaluering er positiv:

"De tilbagemeldinger, vi får fra kunderne, er positive, og trafikken er stigende. Vi kan se, at kunder inden for forskellige brancher industri, transport & logistik, fødevareindustri og detail gør brug af webshoppen, og at vi allerede har kernekunder", siger Klaus Juhl, adm. direktør i PCSYS.

"Modtagelsen har bekræftet den antagelse, vi havde inden etableringen: Kunder i dag ønsker gennemsigtighed og et fyldestgørende beslutningsgrundlag. Kunder i dag er intelligente og ønsker at blive behandlet med respekt", siger Klaus Juhl.

Fordi webshoppen indeholder alle relevante data, også priser, kan kunder danne sig et overblik over en hel konfiguration inden køb.

Blandt de virksomheder, der har taget PCSYS’ webshop i anvendelse er Kopenhagen Fur, der har anvendt den flere gange og hilser initiativet velkomment.

PC System Teknik A/S
PC System Teknik A/S er etableret i 1990 og beskæftiger i dag ca. 30 medarbejdere indenfor områderne netværksservice & IT–sikkerhed, logistik og konsulentydelser.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *