Et tastetryk kan redde liv i vintervejret

De automatiske snekædesystemer fra Onspot giver lastvognschaufføren mulighed for altid at være forberedt på sne- og isdækkede veje og for at opnå øjeblikkeligt vejgreb ved tryk på en knap.

Kørsel i sne og is giver både bekymringer og udfordringer. På den ene side er det besværligt at sikre sig mod udskridning; men på den anden side kan det få uoverskuelige konsekvenser, hvis ikke man gør det.
Hos mange vognmænd er det et hængeparti at forebygge ulykker i vintervejr, fordi det ofte er forbundet med besvær og driftsmæssige udfordringer at klæde bilerne på til kørsel på sne- og isdækkede veje. Mange steder i vore koldere nabolande er aktiv skridsikring imidlertid tilrådelig store dele af året, og også herhjemme er snevejr og glatføre et årligt tilbagevendende problem. Har man ikke garderet sig med snekæder, løber man en risiko, der i værste fald kan koste menneskeliv.

Med Onspots automatiske snekædesystemer er det blevet nemt altid at være beredt, når uvejret indtræffer. Da kæderne aktiveres blot ved et tryk på instrumentpanelet, har chaufføren mulighed for nemt at forebygge glatføreulykker på ethvert tidspunkt.

Forsikring under kørslen
Onspot kan til- og frakobles under kørslen, endda ved hastigheder på op til 50 km/t. Når der trykkes på aktiveringsknappen, svinger systemets arme ud og slynger kæderne ind under de trækkende hjul. Der opnås øjeblikkeligt vejgreb, som forebygger glatføreulykker og sikrer øget bremseevne og fremkommelighed ved alle former for kørsel. Hos den danske importør, VBG i Ejby, ser direktør Per Mikkelsen først og fremmest produktet som en forsikring:
Onspot sparer mange bekymringer i vintervejret. Produktet modvirker besvær, forsinkelser og utryghed; og man reducerer risikoen for ulykker, der i værste fald kan koste menneskeliv.

Hurtig montering og ingen vedligeholdelse
Onspot kan benyttes med de fleste gængse lastbiler og busser, hvor det monteres med forbindelse til drivakslen i hver side af køretøjet. Systemet leveres med beslag, som er tilpasset den enkelte model og dermed sikrer stabil fastspænding. I kraft af bl.a. Onspots selvjusterende arme er monteringen både hurtig og nem, og desuden er produktet vedligeholdelsesfrit.

Også fordele for vognmanden
Ved montering af automatiske snekæder spares chaufføren for bekymringer, problemer og stress ved kørsel i vintervejr. Men også arbejdsgiveren får glæde af systemet.
Ud over at vognmanden investerer i en forsikring, opnår han med Onspot øget effektivitet, bedre leveringssikkerhed og lavere driftsomkostninger. Og så er det jo altid rart at kunne fortælle sine kunder, at man aktivt forebygger unødig stilstand under selv vanskelige vejrforhold, siger Per Mikkelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *