Hele vejtransportmarkedet i bukselommen – transportbarometeret som Iphone-app

TimoCom Soft- und Hardware GmbH indleder dette års IAA Nutzfahrzeuge messe i Hannover med en eksklusiv præsentation af et ægte highlight. På pressekonferencen introducerede serviceudbyderen for IT-logistik sit transportbarometeret som app. Fra nu af kan brugere hvor som helst og når som helst hente information om den aktuelle markedssituation i den europæiske vejtransportsektor.

Ideen om at udvikle en transportbarometer-app var en logisk konsekvens af TimoComs daglige arbejde. “Konkurrencen på transport- og logistikmarkedet bliver hårdere og hårdere. Det gælder derfor om at reagere hurtigt på den pågældende markedssituation og ramme plet med sine argumenter for at sikre sig de bedste priser. Nu om dage er mobiltelefonen en trofast ledsager, og nu kan man således også tage TimoComs transportbarometer med sig overalt”, udtaler Marcel Frings, Chief Representative for TimoCom.

Hold øje med markedssituationen
Brugerne af transportbarometer-app’en får direkte gavn af de omfattende markedsdata, som de hvert sekund får stillet til rådighed af TimoCom, markedslederen blandt de europæiske fragt- og laderumsbørser. De op til 230.000 fragt- og laderumstilbud dagligt fra mere end 75.000 brugere analyseres til brug for transportbarometret og overføres nærmest i realtid til smartphone-mobiltelefonen. Ved kontraktforhandlinger har man dermed altid et overblik over den aktuelle markedssituation for transport fra hjemlandet til alle lande i Europa. Denne lille applikation bliver således til et stærkt instrument til beregning af markedspriser, og app-brugere kan straks reagere på udbud og efterspørgsel vedrørende fragt- og laderumskapaciteter.

Næste app-version på vej
Mens den første transportbarometer-app først lige er præsenteret, arbejder TimoCom allerede nu på en videreudvikling. Den kommende “Transportbarometer Pro”-version indeholder en statistikfunktion, som på en tidslinje viser udviklingen af fragt- og laderumskapaciteters tilbud-efterspørgsel-situation i det forgangne år i forhold til det igangværende år.
Med TimoComs transportbarometer som app er alle parter inden for transporterhvervet altid up to date om den aktuelle udvikling på det europæiske vejtransportmarked. Med denne app kommer sætningen “det var jeg ikke klar over” til at høre fortiden til.

Yderligere informationer om TimoCom og transportbarometer-app’en finder du på www.timocom.com.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *